RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#89271  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Rövidtávon ez jó
http://wrf.idokep.hu/
Én annyira már az Időképben sem bízom, az ott megjelent előrejelzések sem mindig jönnek be. Mára is a táblázatban hóesést jeleztek még tegnap délelőtt is, ehhez képest majdnem végig napsütés volt, igaz a hőmérséklet előrejelzés viszont nagyjából bejött.
 #89270  Szerző: djlacee

Rövidtávon ez jó
http://wrf.idokep.hu/
 #89269  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta:Csunya lesz, amennyiben igy lesz:
2012 az utóbbi 160 év egyik legmelegebb éve lehet
Én már nem nagyon hiszek ezeknek az előrejelzéseknek, azt se tudják az utóbbi időben pontosan megmondani, hogy holnap milyen idő lesz, akkor miből tudnák megjósolni hogy milyen lesz ez az év. Tavaly is többször riogatták a lakosságot narancs riasztással, heves viharokkal és nem lett belőle semmi, amikor meg tényleg jött a vihar július végén és károkat is okozott, akkor arról előre egy szót sem szóltak. Már Pest-megyében tombolt a vihar, erős széllel és özönvíz szerű esővel, akkor is még csak citromsárga riasztás volt kiadva.
 #89254  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:
rmihaly76 írta:Csunya lesz, amennyiben igy lesz:
2012 az utóbbi 160 év egyik legmelegebb éve lehet
Az előző év is elég meleg és száraz volt. Még egy ilyen év és jól fogunk kinézni. :mellow:
Hát 2007 nyarához képest elég low volt.
 #88771  Szerző: djlacee

4,4°C
 #88770  Szerző: Milán

Nem semmi milyen hideg van Siófokon.10percnél tovább nem bírtam.Durván lehűlt a levegő.Nálatok?
 #88362  Szerző: asimov

szerkesztve:
Nagyon atszabtak a met.hu-t... vagy ez is csak nekem uj? :D
----------------
Most sem hiszek a szememnek.. Januar 2: plusz 11 C fok.
Mezogazdaszkodasban jartas imeroseim erosen aggodnak, mert az enyhe tel miatt (nem pusztulnak el a talaj felso retegeben es a fak kerge alatt rejtozo fergek, es egyeb rovarkartevok) jovore komoly kartevo invazio nez ki.
Ahhoz, hogy ez ne kovetkezzen be, ket-harom hetnyi es boven fagypont alatti atlag homersekletnek kellene lennie, de ugy, hogy kozben vegig folyamatos hotakaro van a veteseken. (hotakaro nelkul joreszt elfagynak az oszi vetesek, vagy valami ilyesmi) Az idei, nagyon aszalyos ev utan ez meg pont kell nekik.
Nincs eleg bajunk... :(
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 209