RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#53741  Szerző: LuciFerko

ez sztem nem, túl tökéletes lenne.
 #53736  Szerző: Mauro

Ez csak photoshop.
 #53734  Szerző: Pasa

Kép
 #53729  Szerző: Jani

Piros lámpánál együtt várakozik egy kamion, és egy Mini Moris. A kamionvezető kiszól a minisnek:
- Még szoptatja, vagy már benzint is szabad fogyasztania?

-Mi a különbség a tanga és az afgánok között?
-Semmi!
-Mindkettő területet véd, eredménytelenül.
 #53652  Szerző: Mauro

Mi van a sánta nő két lába között?
- Különbség
 #53581  Szerző: donder

8-) :lol: :lol:
 #53579  Szerző: Jani

Japán turista beszáll egy taxiba Budapesten, és ad egy csomó pénzt a taxisnak, hogy körbevigye a városban. Mennek a rakparton, egyszercsak megkérdezi a japán: - Ez mi? - mutat a várra. - Ez a Budai vár. - És meddig épült? - 50 évig. - válaszolja a taxis. - Nálunk egy ilyet 10 év alatt felhúznának - mondja a japán. A sofőr morgolódik egyet de nem szól semmit. Kis idő múlva jön az újabb kérdés: - Na és ez mi? - Ez a Lánchíd - válaszol a taxis. - És ez meddig épült? - 7 évig - jön a felelet. - Nálunk egy ilyet 1,5 év alatt felhúznának. - büszkélkedik a japán turista. A taxisnak kezd vörösödni a feje, de nem szól semmit. Öt perc múlva megérkeznek a Parlament elé és a japán rögtön kérdezi: - Ez mi? - Mit tudom én, tegnap még nem volt itt!
 #53570  Szerző: LuciFerko

Mauro írta:- Ki az a szakállas fickó, aki arról a szigetről kiabál? - kérdi egy utas a hajóskapitánytól.
- Nem tudom, de minden évben ilyen nagyon örül nekünk.
:lol:
 #53568  Szerző: Mauro

- Ki az a szakállas fickó, aki arról a szigetről kiabál? - kérdi egy utas a hajóskapitánytól.
- Nem tudom, de minden évben ilyen nagyon örül nekünk.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 187