RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#27954  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:Nos ahogy látom nálad több minden is hiányzik. Kell a részletes műsorterv / műsortükör órás lebontásban. Érdemes egy külön oldalt rászánni amiben, ahogy régen is, csak az önállóan gyártott műsorszámokat írod le, és mutatod be hogy azok mit fognak tartalmazni.

Illetve hiányzik pár tényleg kötelező nyilatkozatod: pl arra vonatkozólag hogy tényleg nem nyereségérdekelten fogsz múködni :) magyarul: a bejövő pénzt a rádió fenntartására fordítod és nem teszed zsebre.

A többi nyilatkozat tétel ha jól látom nálad is a céggel kapcsolatos, ami ugye nincs, na ezért fogom őket felhívni.

Egyébként a nyilatkozattétel a legkevesebb meló mert csak átmásolod a pályázati szövegből, értelmesen átírod és kész.
A pályázó nyilatkozata arról, hogy a műsorszolgáltatásból származó pénzügyi eredményét az egyéb tevékenységéből származó pénzügyi eredményétől elkülönítetten tartja nyilván, és azt kizárólag a műsorszolgáltatás folytatására, illetve fejlesztésére használja fel.
erről nyilatkoztam :gülü2:
 #27928  Szerző: LuciFerko

műsortervre gondoltam, hogy kérik, arra készültem :)
 #27910  Szerző: jimmer

Nos ahogy látom nálad több minden is hiányzik. Kell a részletes műsorterv / műsortükör órás lebontásban. Érdemes egy külön oldalt rászánni amiben, ahogy régen is, csak az önállóan gyártott műsorszámokat írod le, és mutatod be hogy azok mit fognak tartalmazni.

Illetve hiányzik pár tényleg kötelező nyilatkozatod: pl arra vonatkozólag hogy tényleg nem nyereségérdekelten fogsz múködni :) magyarul: a bejövő pénzt a rádió fenntartására fordítod és nem teszed zsebre.

A többi nyilatkozat tétel ha jól látom nálad is a céggel kapcsolatos, ami ugye nincs, na ezért fogom őket felhívni.

Egyébként a nyilatkozattétel a legkevesebb meló mert csak átmásolod a pályázati szövegből, értelmesen átírod és kész.
 #27863  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:én felhívom az ügyintézőt aki ezzel a pályázattal foglalkozik és megkérdezem "mi a szösz?!" mint a tudakozóban :)

Annó az enyémnél is készségesen segítettek. Úgy gondolom ha már ennyire hülyék, ez a minimum amit tehetnek :D
nagyon megköszönném! De tényleg!
 #27862  Szerző: jimmer

én felhívom az ügyintézőt aki ezzel a pályázattal foglalkozik és megkérdezem "mi a szösz?!" mint a tudakozóban :)

Annó az enyémnél is készségesen segítettek. Úgy gondolom ha már ennyire hülyék, ez a minimum amit tehetnek :D
 #27823  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:Egy miskolcit én is megerősíthetek. Az igazsághoz hozzátartozik hogy hülyék, mert magánszemélyhez kérik a céges nyilatkozatokat meg aláírási címpéldányt :D

istenem.. :shoot:
naja énse vagyok képben. Most őszintén: mit kell ilyenkor tenni?
 #27802  Szerző: jimmer

Egy miskolcit én is megerősíthetek. Az igazsághoz hozzátartozik hogy hülyék, mert magánszemélyhez kérik a céges nyilatkozatokat meg aláírási címpéldányt :D

istenem.. :shoot:
 #27765  Szerző: LuciFerko

én és egy miskolci pályázó kapott ma. Amúgy szerintem dec-január.
 #27764  Szerző: Richmonde

i'm not... kb. mikor van döntés?
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 164