RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#4303  Szerző: tomee87

Chester írta::) remélem itt is magyar lesz, majd kiderül. Jeleztem, múltkor lecserélték, remélem most se kell sokat várni. ;)
Na, így néz ki a VH1 EPG-je:
Kép

Így pedig a Comedy Central-é:
Kép

Valószínű nálatok is ilyen lesz, Chester :D
 #4238  Szerző: Zoshi

:) remélem itt is magyar lesz, majd kiderül. Jeleztem, múltkor lecserélték, remélem most se kell sokat várni. ;)
 #4235  Szerző: tomee87

Chester írta:Itt még a Vh-1 van..
Hmm, akkor ezt a PR cserélte le, nem pedig az EPG szolgáltató. Amúgy nem port.hu-s a VH1/CC EPG-nk, ugyanattól a szolgáltatótól jön amelyiktől a többi csatié is. Ja és ami újdonság, h a VH1 EPG-je is magyar nyelvű lett.
 #4233  Szerző: Zoshi

Itt még a Vh-1 van.
Múltkor akkor csak véletlen volt, mert akkor én is írtam emailt. Most nem szóltam mondom minek, de ebben a percben küldtem egy emailt. :D
 #4224  Szerző: tomee87

A múltkor szóltam ugye, hogy a VH1/CC-re találjanak olyan EPG-t ami nem 0-24-ig a VH1-t mutatja, hanem a CC műsora is benne van. Nos ez sikerült, mostmár 14:00-2:00-ig a CC EPG-je megy 2:00-14:00 a VH1-é.
Chester, nálatok is ilyen lett az EPG??
 #4066  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Október 6-tól ismét elérhető a PR-Telecom hálózatán kísérleti jelleggel a DVB-T csomag az UHF28-as csatornán a központi fejállomás által ellátott területeken, a csomag tartalma m1, m2, Duna TV, Autonómia TV és az m1HD.
Bevallom őszintén, én az AH-t nem értem. Minek kell még tesztelniük MPEG2-ben, ha egyszer november-decembertől MPEG4-es lesz a földi sugárzás? Ezzel szerintem össze-vissza kavarják a leendő DVB-T nézőket.
 #4051  Szerző: tomee87

Október 6-tól ismét elérhető a PR-Telecom hálózatán kísérleti jelleggel a DVB-T csomag az UHF28-as csatornán a központi fejállomás által ellátott területeken, a csomag tartalma m1, m2, Duna TV, Autonómia TV és az m1HD.
 #3952  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: ki ez az Eurocable? tud valaki bővebbet róla?
Néhány éve Budaörsön és ha jól emlékszem a XI. kerület egyes részein az Eurocable volt a helyi kábelszolgáltató és a UPC-től vásárolt jelcsomagot (tv, net és telefon) osztotta el a hálózatán, majd a helyi hálózatot felvásárolta a Fibernet, ami miatt az Eurocable egyik napról a másikra szerződést bontott az ügyfelekkel, akiknek új szerződést kellett kötniük a Fibernet-tel. Elvileg a felvásárlással az Eurocable (a honlapjukon akkor szereplő közlemény szerint) megszűnt, de úgy látszik most ismét feléledt.
 #3948  Szerző: ropi21

LuciFerko írta:ki ez az Eurocable? tud valaki bővebbet róla?
rosszat sejtek
honlapjukon fele település lista linke a fibernet.hu-ra mutat
és nagyon rémlik, hogy valami hasonló nevű szolgáltató kezdett itt battán is terjeszkedni, félúton leálltak a munkával, átvette a tvnetwork (majd később megvásárolta a helyi hálózatot a fibernet :S)
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 129