RADIOSITE Fórum

• Class FM

#157562  Szerző: markfelt

Ú, de jó lenne, ha váltanának AC-re! Épp erre van most szükség, hogy teljes és színes legyen a rádiós paletta.
 #157561  Szerző: hd

Vaya Con Dios, Groovehouse es Rick Astley a Class FM-en. Azt hiszem munkaba allt az uj progratanacsado :-)

Kép
 #157268  Szerző: dkemeny77

admin írta:Akkor az új programigazgató például csinálhatná azt, hogy megtiltja, hogy a zenék végére menjen a speak, mert ez valami elképesztően bosszantó, amióta van Danubius, meg Class FM, jó pár baszdmeg elhagyta a számat emiatt. Bár én tényleg csak akkor hallgatok Titusz rádiókat, ha kényszerítenek.
Egen. Én magam akkor vágok eret amikor végre hallok valami tetszetős muzsikát, shazam indít, majd:
CSAKSLÁGEREKKLASSZEFEMARÁDIÓ
fck :troll:
 #157261  Szerző: markfelt

Akkor az új programigazgató például csinálhatná azt, hogy megtiltja, hogy a zenék végére menjen a speak, mert ez valami elképesztően bosszantó, amióta van Danubius, meg Class FM, jó pár baszdmeg elhagyta a számat emiatt. Bár én tényleg csak akkor hallgatok Titusz rádiókat, ha kényszerítenek.
 #156757  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:Akkor ma van az a bizonyos nap(ha minden igaz).
Kacsa volt, bocs. :)
 #156748  Szerző: Gr3g0ry

Akkor ma van az a bizonyos nap(ha minden igaz).
 #156692  Szerző: oldman

Már nem emlékszem biztosan, de tán minimum három hónappal a lejárat dátuma előtt, már írásos döntésnek kell lennie. Miután lesz nyári szabadságolás, szinte biztosan előbb beillesztik a napirendbe.
 #156688  Szerző: markfelt

Ezt hallottam, bár nem vennék rá mérget, hogy nem kacsa.
 #156680  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Hát, holnap lesz döntés állítólag, bár ki tudja. Mindig csak az a biztos, ami már megtörtént.
Már holnap? :shock:
Nekem valahogy a julius-augusztusi dátum maradt meg. :o
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 510