nyikolaj írta:Ez hülyeség amit mondtok.Ma is vannak ilyen zenék nem csak a 90-es években volt.A másik meg,hogy ha elmész egy buliba vagy egy szorakozohelyre,ott is csak ilyen zenéket nyomnak.Ez lehet, csak sajnos a mai zenei világ nem mérvadó, merthogy már bárkiből lehet sztár. Csak kapcsolj a TV-ben a VIVA-ra, ott ömlesztve hallod ezeket. Nem azt mondom, csak úgy mint minden kornak a 90-es éveknek is megvoltak a maga értékes zenéi. De szerintem ezek az "egynyári" együttesek pont nem abba a kategóriába tartoztak. Akkoriban az azért volt menő, mert akkor ilyen diszkós, meg az akkor bejött rap és hip-hop stílusra álltak rá a zenészek, és akkor az milyen jó, meg új volt. Tök mindegy a szöveg, vagy az illető hangja de jó volt mert új és menő.
Ami pedig a mai zenét illeti, én nem értek azzal egyet, hogy ilyen zenék mennek ma is a klubokban. Ma már mindenki ráállt a Bárány által népszerűsített house-ra, és most az a menő, ha kell, ha nem ilyeneket nyomnak mindenhol. Ma meg legalább már ráébredtek arra, hogy "ugyan már, ne állandóan csak a pop, meg a diszkó meg a rap legyen már" hanem nyissunk tágabb zenei világokra. Ezt nem részletezem, csak egy szót mondok (anélkül, hogy reklámoznám): MR2.
Tehát vannak ezek az underground típusú zenék, amik hál'Istennek a fiatalság körében egyre népszerűbb, és ugye még mindig megvannak ezek a "Szeresd a testem, Hip-Hop Boyz, 4F Club" meg hasonló ilyen "n"-ed vonalbeli együttesek, de hát meg lehet nézni, azokat olyan kevesen hallgatják már, hogy elenyésző. Akkoriban biztos, hogy nagyobb volt a varázsa, csak akkor nem volt miből választani! Meg mondom, a mai megfelelője ennek, amiket a VIVA-n adnak orrba-szájba. És szerintem igénytelen az ilyen. De mint mondtam nézőpont kérdése.
És hogy félreértés ne essék, én a 90-es évek zenéiből csak ezeket nem sírom vissza. Mással nincs bajom...

Amit Luci is belinkelt a Balatoni Láz, azok voltak a bizonyos kivételek, amik ma is megmaradtak slágernek. És az ilyenek jók, sőt ami itt fel lett említve: Scatman, meg ezek! Hohó! A kor meghatározó egyéniségei! Meg amikor kezdett az elektronikus tánczene kibontakozni, meg még amikor létezett az igazi Eurodisco, mint műfaj! Mi zenék voltak már azok! Na pl. ezekre szívesen emlékszek!

Radio HereWeGo - Az Angliai Magyar Rádió
http://www.radioherewego.uk/
http://www.radioherewego.uk/