RADIOSITE Fórum

• Zene

#19391  Szerző: hdshouter

nyikolaj írta:Ez hülyeség amit mondtok.Ma is vannak ilyen zenék nem csak a 90-es években volt.A másik meg,hogy ha elmész egy buliba vagy egy szorakozohelyre,ott is csak ilyen zenéket nyomnak. :unott:
Ez lehet, csak sajnos a mai zenei világ nem mérvadó, merthogy már bárkiből lehet sztár. Csak kapcsolj a TV-ben a VIVA-ra, ott ömlesztve hallod ezeket. Nem azt mondom, csak úgy mint minden kornak a 90-es éveknek is megvoltak a maga értékes zenéi. De szerintem ezek az "egynyári" együttesek pont nem abba a kategóriába tartoztak. Akkoriban az azért volt menő, mert akkor ilyen diszkós, meg az akkor bejött rap és hip-hop stílusra álltak rá a zenészek, és akkor az milyen jó, meg új volt. Tök mindegy a szöveg, vagy az illető hangja de jó volt mert új és menő.

Ami pedig a mai zenét illeti, én nem értek azzal egyet, hogy ilyen zenék mennek ma is a klubokban. Ma már mindenki ráállt a Bárány által népszerűsített house-ra, és most az a menő, ha kell, ha nem ilyeneket nyomnak mindenhol. Ma meg legalább már ráébredtek arra, hogy "ugyan már, ne állandóan csak a pop, meg a diszkó meg a rap legyen már" hanem nyissunk tágabb zenei világokra. Ezt nem részletezem, csak egy szót mondok (anélkül, hogy reklámoznám): MR2.
Tehát vannak ezek az underground típusú zenék, amik hál'Istennek a fiatalság körében egyre népszerűbb, és ugye még mindig megvannak ezek a "Szeresd a testem, Hip-Hop Boyz, 4F Club" meg hasonló ilyen "n"-ed vonalbeli együttesek, de hát meg lehet nézni, azokat olyan kevesen hallgatják már, hogy elenyésző. Akkoriban biztos, hogy nagyobb volt a varázsa, csak akkor nem volt miből választani! Meg mondom, a mai megfelelője ennek, amiket a VIVA-n adnak orrba-szájba. És szerintem igénytelen az ilyen. De mint mondtam nézőpont kérdése.

És hogy félreértés ne essék, én a 90-es évek zenéiből csak ezeket nem sírom vissza. Mással nincs bajom... :yes:

Amit Luci is belinkelt a Balatoni Láz, azok voltak a bizonyos kivételek, amik ma is megmaradtak slágernek. És az ilyenek jók, sőt ami itt fel lett említve: Scatman, meg ezek! Hohó! A kor meghatározó egyéniségei! Meg amikor kezdett az elektronikus tánczene kibontakozni, meg még amikor létezett az igazi Eurodisco, mint műfaj! Mi zenék voltak már azok! Na pl. ezekre szívesen emlékszek! :boldog:
 #19390  Szerző: LuciFerko

http://www.youtube.com/watch?v=ErKhlyPyVrs 8-) :yes: Akárki akármit is mond ez a zene egy balatonparti házibuliban jobb hangulatot csinál mint a legjobb house, vagy a legszebb trance :)
 #19389  Szerző: mg

persze, hogy most is van szemét, meg régen is volt, de valahogy a legemlékezetesebb rettenetek a '90-es években születtek. lehet csak azért, mert akkor voltam teenáger :)

de tényleg, volt ez a g-play, akkor rednex, scatman john, kozmix, soho party, megannyi csapás :)
 #19384  Szerző: nyikolaj

Ez hülyeség amit mondtok.Ma is vannak ilyen zenék nem csak a 90-es években volt.A másik meg,hogy ha elmész egy buliba vagy egy szorakozohelyre,ott is csak ilyen zenéket nyomnak. :unott:
 #19383  Szerző: mg

:wailing:
 #19382  Szerző: Mauro

hdshouter írta:
mg írta:
hdshouter írta:úristen... :mellow:
de jó, hogy elmúltak a kilencvenes évek... :)
köszönöm, röviden ez az, amit akartam mondani ;)
ja jó szívesen.
 #19339  Szerző: hdshouter

mg írta:
köszönöm, röviden ez az, amit akartam mondani ;)
 #19323  Szerző: mg

• 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 145