RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#69853  Szerző: jimmer

ha kell segítség Zenon ügyben keress, eléggé kiismertük már :)
 #69846  Szerző: Richmonde

lambda írta:Csatlakozom a többiekhez, és gratulálok a Rádió Egernek a komplett új rendszerhez, ahogy a korábbi vezetőségnek is (elsősorban) ahhoz, hogy 17 éve folyamatosan és jól működik az egész rádió!
Szerintem országos szinten is példaértékű lehet a többi megyeszékhelyi kereskedelmi adó számára, valahogy így kell (kellene) ezt csinálni! A belügyekbe nem látok ugyan bele, de nyilván nyereségesek, ahogy hallom hirdető szerencsére bőven akad! ;) Egerben szinte bárhol járok mindenhol a Rádió Eger szól, kellőképpen és természetesen okkal népszerűek!
A reggeli idősávba szerintem jó döntés volt Szabó Sándort visszatenni, bár nem vagyok törzshallgató, de amióta ő van szívesebben hangolok ide a 6-10-ig terjedő idősávban!

Mégegyszer gratulálok!
Köszönjük lambda ;)
 #69845  Szerző: Richmonde

Rossco írta:Hajnalban mi történt? Szignál...és csend? :blush:
Gyermekbetegség :) Még szokjuk a rendszert és ő is minket :)
 #69844  Szerző: lambda

Csatlakozom a többiekhez, és gratulálok a Rádió Egernek a komplett új rendszerhez, ahogy a korábbi vezetőségnek is (elsősorban) ahhoz, hogy 17 éve folyamatosan és jól működik az egész rádió!
Szerintem országos szinten is példaértékű lehet a többi megyeszékhelyi kereskedelmi adó számára, valahogy így kell (kellene) ezt csinálni! A belügyekbe nem látok ugyan bele, de nyilván nyereségesek, ahogy hallom hirdető szerencsére bőven akad! ;) Egerben szinte bárhol járok mindenhol a Rádió Eger szól, kellőképpen és természetesen okkal népszerűek!
A reggeli idősávba szerintem jó döntés volt Szabó Sándort visszatenni, bár nem vagyok törzshallgató, de amióta ő van szívesebben hangolok ide a 6-10-ig terjedő idősávban!

Mégegyszer gratulálok!
 #69839  Szerző: Rossco

Hajnalban mi történt? Szignál...és csend? :blush:
 #69833  Szerző: Richmonde

jimmer írta:A Zenon jó választás volt, ahogy a keverő is :)
:yes:
 #69813  Szerző: jimmer

A Zenon jó választás volt, ahogy a keverő is :)
 #69798  Szerző: Richmonde

SySERR írta:Stream megint mono lett.
Hangkártya driver update megtörtént. Kösz, hogy szóltál ;)
 #69792  Szerző: Richmonde

Valószínű, hogy félreértette a tartalmi lényeget a nem szakavatott újságíró kolléga és arra gondolt, hogy a vételi periférián eddig karcos adás tisztábban szól majd. Nyilvánvaló, hogy a hangzás minőségéről van szó.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26