RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#71848  Szerző: klm

Tehát akkor mit tanultunk ma, gyerekek?

Egyrészt azt, hogy amíg senki nem tud semmit, addig nem szép dolog rémhíreket terjeszteni.

Másrészt azt, hogy amikor időhatározóként használjuk a szót, akkor az "egyelőre" a helyes írásmód, n betű nélkül. (És sokkal többször fordul elő a magyar nyelvben időhatározóként, mint más értelemben!)

Ehhez még csak azt tenném hozzá, hogy amikor az igekötő az ige előtt áll, és nem ékelődik közéjük más szó, akkor egybeírandó az igével. Tehát nem "egybe írandó", hanem egybeírandó!

További szép estét! ;)
 #71847  Szerző: elek

Ha a Roxys témára írtad, hogy hátőőőő... nem. A netes hírekre mit tudsz mondani? Más nem: sem megerősíteni sem cáfolni?
 #71846  Szerző: klm

NyokeeZsoltTinKA írta:... RadioCafé végleg megszűnik? Netes adás is leáll?
Jézusmária, miért kell ilyeneket kombinálni? Honnan veszitek ezeket??? Egyelőre (igen, így, n betű nélkül helyes!) bármi megtörténhet, és az ellenkezője is. De addig is ne tessék rémhíreket terjeszteni, ha kérhetem minden radiocafés kolléga nevében...
 #71845  Szerző: klm

admin írta:Ja, most hallom, hogy ismétlés. Már a Piknik is. :(
A "már" szónak itt semmi jelentősége. A Piknik máskor is szokott ismétlés lenni, ahogy más műsorokkal is megesett ez már korábban is, nem egyszer. Van az úgy, hogy minden műsorvezető akadályoztatva van (lásd: betegség, gyermekszülés, külföldi tartózkodás stb.), és ilyen-olyan okból nem jön össze az élő műsor. Most is ez történt, és nem több...
 #71844  Szerző: klm

chromsix írta:
boly írta:A Rádió Café helyett valószínűleg a Roxy Rádió lesz, mert Ti nem tudjátok, de nagy tárgyalásokat folytatott a Roxy tulajdonosi köre velük!
Nem mindenki tartozik bele a körbe! Vannak olyan dolgok amik (egyelőre) nem publikusak és nem véletlenül. Muszáj úgy fogalmazni, hogy "én tudok valamit de nem mondom el"? Jobb inkább akkor :sealed:
Főleg, ha valószínűleg nem tud semmit, csak bennfenteskedni akar egy kicsit...
 #71843  Szerző: klm

lali87 írta:Már órát állítani sincs pénz az EMG-nél :lol: :lol:
Muhhahha. De legalább ebben az egy mondatban most nem ejtettél helyesírási hibát...
 #71842  Szerző: klm

egon2 írta:A Rádió Café még 2000.Júliusában indult Est FM néven.Budapest első talk rádiója volt.Aztán 2003ban lett belőle Rádió Café.
az új tulajdonos gondolom más profilú rádiót csinál előle?
Ismerve a vevő kilétét, a kérdést valóban jogos feltenni.
De erre jelen pillanatban akár igennel, akár nemmel felelni: puszta találgatás, kedves fórumozók!!!
 #71841  Szerző: klm

admin írta:Elképzelhető, hogy 1 órát siet az adáslebony órája? Már másodszor hallom, hogy a műsorvezető eltéveszti.
Persze nyilván ez most a legkisebb gond...
Úgy látszik, nem elégszer adta le a technikus, hogy "vigyázat, ez csak ismétlés!" ;)
 #71840  Szerző: klm

boly írta:A Rádió Café helyett valószínűleg a Roxy Rádió lesz, mert Ti nem tudjátok, de nagy tárgyalásokat folytatott a Roxy tulajdonosi köre velük!
Nem tudom, pontosan kikből áll a Roxy tulajdonosi köre, de én nem hallottam róla, hogy folyt volna velük bármilyen tárgyalás. Pedig szerintem én kicsit közelebb vagyok a tűzhöz...;)
 #71839  Szerző: klm

MTI írta:Az eladásról szóló hírek igazak. 180 millás veszteséggel adták el.

Az EST Média Vagyonkezelő Nyrt. tájékoztatása az eladásról itt:

http://www.bet.hu/newkibdata/106933011/ ... ztatas.pdf
Mielőtt bárki félreérti, az a mondat, amelyikben a 180 milliós összeg szerepel ("Az értékesítés számviteli hatása mintegy 180 millió
forintos veszteség"), nem azt jelenti, hogy a radiocafénak ekkora vesztesége lett volna... Szerintem azt jelenti, hogy az eladás ennyivel rontja az Est Media számviteli eredményét.
Tudod, nem BMW-ket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 36