RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#26686  Szerző: SzD

Vérremenő küzdelem? Ennyire azért még nem súlyos a helyzet. :boldog:
 #26685  Szerző: PeterHz

LewyDee írta: Szlogennel kapcsolatban 100%-ig megállapítható a lopás. Ezt ne vitassuk. Jogilag persze nem az mert bele kerül a pont szócska és a ha meg eltünt. Úgy érzem hogy a szellemi szegénység és az ötlettelenséggel állunk szemben a pontfm esetében. Az hogy ilyen indulattal reagáltok arra ha valaki kimondja amit gondol az azt bizonyítja hogy nincs igazatok.

Jut eszembe: Ha a zene nem elég. A RiseFM nem csak egy rádió, hanem hatalmas bulikat rendez úgymond érzést ad. Amit a kispont hát jóindulattal sem tud, hidd el hallgattam, de messze van a Rise-tól.

ui.: Még valami, R1es sztorit nem ismerem, de a PontFM-mel szemben a Risenak igaza van. Amúgymeg miért legyen fair a Rise a pontfmmel? A PontFM fair? Az a pontfm akinek a tulajdonosa a legnagyobb szélhámos. Hahahaha. a PontFM nek nem is kéne szólnia. Hagyjuk már.
Belefolytam ebbe a parttalan vitába, hiszen te úgy is a magadét mondod.
Sajnálom. Nem kellett volna beleszólnom.
Örültem, hogy részt vehettem a veled való kommunikációban.
Tanultam tőled valamit.
Média hack = lopás
(és még véletlenül sem kiszúrás, fricska, kibXXXXás)

Örültem!

P.S.: visszavonulok, hogy a háttérből olvasgassam ezeket a *majdnem* vérre menő küzdelmeket. :sealed:

*helyesbítve! :D
 #26684  Szerző: Permi

SzD írta:Dehogy mérgelődök! (legalábbis emiatt nem) Inkább szórakoztató... :P
Kissé rádiókabaré feeling... :twisted:
 #26682  Szerző: SzD

Dehogy mérgelődök! (legalábbis emiatt nem) Inkább szórakoztató... :P
 #26681  Szerző: LewyDee

SzD írta:Imádom olvasgatni az elfogult hozzászólásokat akkor, amikor egy beszélgetés már teljesen értelmetlen...és akkor az elfogultság még rátesz.
Hajrá!!! :yes:
Imádom mikor mérgelődsz:) :yes:
 #26678  Szerző: SzD

Imádom olvasgatni az elfogult hozzászólásokat akkor, amikor egy beszélgetés már teljesen értelmetlen...és akkor az elfogultság még rátesz.
Hajrá!!! :yes:
 #26675  Szerző: LewyDee

Szabi írta:
LewyDee írta: Pontosítok, a pontfmmel szemben van igaza, R1es sztorit nem ismerem, így jó?:)
Csudálatos! :yeah:
zsírfeka:)
 #26674  Szerző: MrG

LewyDee írta:
Szabi írta:
LewyDee írta:ui.: Még valami, R1es sztorit nem ismerem, de a itt a Risenak igaza van..
Itt tért cigányútra az uzsonna. :D

Pontosítok, a pontfmmel szemben van igaza, R1es sztorit nem ismerem, így jó?:)
Csudálatos! :yeah:
 #26673  Szerző: rsite1

Szabi írta:
LewyDee írta:ui.: Még valami, R1es sztorit nem ismerem, de a itt a Risenak igaza van..
:lol: :lol:
 #26672  Szerző: LewyDee

Szabi írta:

Pontosítok, a pontfmmel szemben van igaza, R1es sztorit nem ismerem, így jó?:)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 55