RADIOSITE Fórum

• 97,5 K1 - Kaposvár

#1235  Szerző: Flash

De bizony így indult, Attis! Akkor is ilyen színvonaltalan toing-toing-toing zenék mentek, mint Erős vs Cikiboy, Peat Jr, stb... Én ezért is utáltam meg ezt a rádiót nagyon. Meg a kiherélt hangú, ordibálós, faszkalap station voice miatt.
 #766  Szerző: Attis

Noha az ízlésemnek messze ez a legfelelőbb rádió, mégis van pár negatívum, ami kicsit zavar.
Az első: sajna felhígult a zenei kínálat. Egyre többször hallani Dred meg Peat Jr. stb. (kövezzetek meg, fogalmam sincs, kik a hazai "menők" jelenleg) szerintem színvonaltalan zenéket. Tudom, a 14-15 évesek között baromi menők, nálam viszont ez azonnali elkapcsolást eredményez. És sajna újabban többször kell.
Második: bár ez összetettebb kérdés. Miért nincsnek egy ilyen rádión péntek és szombat esténként hosszabb live-setek, mixek? Simán beleférne. Bár a választ tudom. A kaposvári Enjoy-on reggelig azok mennek. De szerintem sokkal inkább a K1-en a helyük az igényesebb mixeknek.
A harmadik: picit kevesebb újdonságot hallok mostanság, és sajnos egyre több régi, agyonjátszott, és néha gagyi (pl. Royal Gigolos, és az említett színvonaltalan zenék) "sláger" miatt.
Ejnye, pedig nem így indult!!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13