RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#53124  Szerző: centerweb

brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.
Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.
 #53101  Szerző: brain

Mauro írta:
mlaszlo írta:
Mauro írta:Bár nem hivatalos helyről származó az info.
Lehet hogy kacsa.
:)
Én is olvastam a netboard fórumon, de nincs kapcsolójel a Sport Klub-on, továbbra is 4:3-as. Valószínűleg az adott szolgáltatónál hibásan kerül kapcsolójel a csatornára.
Én is ott olvastam. Azért mondtam hogy nem hivatalos helyről származó info. Meg azért nagy meg lepetés lett volna ha pont IKO csati kezd el adni 16:9-be.
Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott. A Cool-on is egyre több filmet, sorozatot adnak helyes képaránnyal (értsd: nem csonkolt 4:3-as), illetve az AXN-en is észrevettem hasonló jelenséget. Sőt, ugyanez a helyzet a Viasatnál is. Remélhetőleg hamarosan követni fogják az átállást ezek a csatornák is, a két országos kereskedelmiről nem is beszélve, bár ezekről azt olvastam, hogy idén még biztosan nem váltanak 16:9-re, sajnos. :(
 #52169  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Lehet hogy kacsa.
Én is olvastam a netboard fórumon, de nincs kapcsolójel a Sport Klub-on, továbbra is 4:3-as. Valószínűleg az adott szolgáltatónál hibásan kerül kapcsolójel a csatornára.
Én is ott olvastam. Azért mondtam hogy nem hivatalos helyről származó info. Meg azért nagy meg lepetés lett volna ha pont IKO csati kezd el adni 16:9-be.
 #52147  Szerző: mlaszlo

Lehet hogy kacsa.
 #52142  Szerző: Mauro

Információm szerint ma reggel óta a SportKlub adja a 16:9-es kapcsolójelet.
Na majd este rá nézek.
 #42837  Szerző: SzD

Mauro írta:
SzD írta:
donder írta:Showder klub (félig saját)
Az miért félig saját? Azt nem az IKO gyártja?
COOL csak ismétli műsört. ReTeK adja az új részeket.
Jó oké, de egyáltalán nem ezt kérdeztem. Persze, így volt megint alkalmad "ReTeK-ezni", meg "műsörözni"... :yes:
 #42815  Szerző: mlaszlo

donder írta: Ez még anno a Humor1 folytatása volt... Jó is volt, de apránként átáltak...
Először bejöttek a különféle IKO gyártotta szar filmek/sorozatok, aztán CSI sorozatok, aztán a Showder klub (félig saját), aztán éjjel meg 18+. Ez aztán átalakulás... :X.:
Szerk: Sértő tartalom törlése
Az elején még a Humor1 TV is tulajdonos volt a csatornában, majd teljes egészében felvásárolta az IKO és onnantól változott a műsorstruktúra.
A sorozatokkal nem feltétlenül lenne baj, csak ne állandóan minden csatornán a helyszínelők mennének. Este párhuzamosan a Cool-on, Viasat3-on és az AXN-en is, kedden a TV2-őn, pénteken pedig a TV2-őn és az RTL-n is.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 43