brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.
brain írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott.Igen, a cseh Film+ ami már egy ideje 16:9. A magyar sajnos nem.
Mauro írta:Miért lenne meglepetés? Év elején még lehetett olvasni arról, hogy hamarosan 16:9-re vált a Film+ csatorna. Mondjuk azóta semmi nem változott. A Cool-on is egyre több filmet, sorozatot adnak helyes képaránnyal (értsd: nem csonkolt 4:3-as), illetve az AXN-en is észrevettem hasonló jelenséget. Sőt, ugyanez a helyzet a Viasatnál is. Remélhetőleg hamarosan követni fogják az átállást ezek a csatornák is, a két országos kereskedelmiről nem is beszélve, bár ezekről azt olvastam, hogy idén még biztosan nem váltanak 16:9-re, sajnos.mlaszlo írta:Én is ott olvastam. Azért mondtam hogy nem hivatalos helyről származó info. Meg azért nagy meg lepetés lett volna ha pont IKO csati kezd el adni 16:9-be.Mauro írta:Bár nem hivatalos helyről származó az info.Én is olvastam a netboard fórumon, de nincs kapcsolójel a Sport Klub-on, továbbra is 4:3-as. Valószínűleg az adott szolgáltatónál hibásan kerül kapcsolójel a csatornára.
Lehet hogy kacsa.
mlaszlo írta:Én is ott olvastam. Azért mondtam hogy nem hivatalos helyről származó info. Meg azért nagy meg lepetés lett volna ha pont IKO csati kezd el adni 16:9-be.Mauro írta:Bár nem hivatalos helyről származó az info.Én is olvastam a netboard fórumon, de nincs kapcsolójel a Sport Klub-on, továbbra is 4:3-as. Valószínűleg az adott szolgáltatónál hibásan kerül kapcsolójel a csatornára.
Lehet hogy kacsa.
Mauro írta:Bár nem hivatalos helyről származó az info.Én is olvastam a netboard fórumon, de nincs kapcsolójel a Sport Klub-on, továbbra is 4:3-as. Valószínűleg az adott szolgáltatónál hibásan kerül kapcsolójel a csatornára.
Lehet hogy kacsa.
Mauro írta:Jó oké, de egyáltalán nem ezt kérdeztem. Persze, így volt megint alkalmad "ReTeK-ezni", meg "műsörözni"...SzD írta:COOL csak ismétli műsört. ReTeK adja az új részeket.donder írta:Showder klub (félig saját)Az miért félig saját? Azt nem az IKO gyártja?
donder írta: Ez még anno a Humor1 folytatása volt... Jó is volt, de apránként átáltak...Az elején még a Humor1 TV is tulajdonos volt a csatornában, majd teljes egészében felvásárolta az IKO és onnantól változott a műsorstruktúra.
Először bejöttek a különféle IKO gyártotta szar filmek/sorozatok, aztán CSI sorozatok, aztán a Showder klub (félig saját), aztán éjjel meg 18+. Ez aztán átalakulás...
Szerk: Sértő tartalom törlése