RADIOSITE Fórum

• Eztazenétkeresem topic

#65792  Szerző: Nightman01

Nightman01 írta:Hát ilyen se volt még hogy ne találjak egy zenét. De mst.. Tegnap meló közben Csiszár szólt,és volt egy zene,amit vadászok,sikertelenül.. A zene végén bemondta tört angolsággal: Lion...valami- Sunshine an Ipana de az egész neten mégcsak hasonló sincs sehol. Mst hívtam őket,egy csaj segített,de az adáslogba nem tudott visszanézni,csak tippelt a kings of leonra,de az nagggyon nem az.. Valakinek valami ötlet? :o Megköszönném
Megvan!!!! Tegnap még hivtam a rádiót,de amilyen nagy arcuk van,kinyomtak.. Ma tettem egy utolsó próbát,és Abaházy elsőre segitett.. Layo & Bushwacka-Sunshine in Ipanema :yes:
 #65777  Szerző: Mipi

Ilyenkor ajánlom nektek a www.midomi.com

Lejátszod a keresett számot. Közbe a mikrofont odatartod a hangszóróhoz. És a hangminta alapján az oldal megkeresi.
 #65728  Szerző: Nightman01

Hát ilyen se volt még hogy ne találjak egy zenét. De mst.. Tegnap meló közben Csiszár szólt,és volt egy zene,amit vadászok,sikertelenül.. A zene végén bemondta tört angolsággal: Lion...valami- Sunshine an Ipana de az egész neten mégcsak hasonló sincs sehol. Mst hívtam őket,egy csaj segített,de az adáslogba nem tudott visszanézni,csak tippelt a kings of leonra,de az nagggyon nem az.. Valakinek valami ötlet? :o Megköszönném
 #65706  Szerző: Zoey

Máté írta:A második:Touch and Go-would you
Köszi! A többit, valaki? :roll:
 #65697  Szerző: Máté

A második:Touch and Go-would you
 #65671  Szerző: Zoey

donder írta:Az utolsó nem egy Stayin Alive feldolgozás valaki részéről? :oops:
Szerintem ez nem a Stayin alive feldolgozása.
 #65670  Szerző: donder

Az utolsó nem egy Stayin Alive feldolgozás valaki részéről? :oops:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 44