RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#92123  Szerző: djlacee

Mióta van új logo a MGM-en?
 #91658  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Ezt hogy? :shock:
Úgy tűnik a DigiSport készíti a közvetítést és a Sport TV csak átveszi. Volt már ilyen az Eurosport esetében, akkor a Sport TV csinálta nekik a közvetítést és a visszajátszásoknál Sport TV logó villant be az Eurosport-on.
Ezt most csak annyiból érdekes, hogy a két egymásnak konkurens tv társaság működik együtt :)
Az Eurosport és a Sport TV nem olyan erős konkurencia egymásnak, mint a Digi és a Sport TV.
 #86457  Szerző: mlaszlo

jeek írta:
Én el tudom képzelni egyébként, hogy marad a Zone Club éjszaka, a Chellomedia másik gyerekcsatornája a Minimax sem 24 órás, így látni benne realitást.
Igazad van, de tulajdonképpen ebben a formában már sok értelme nincs a Zone Club-nak, a célközönség nem hiszem hogy éjjel nézné.
Kíváncsi lennék, hogy ennek a Megamaxnak is mennyi nézője lehet. Van akiket ezek a fajta animációs filmek lekötnek?
 #86454  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
djlacee írta:Állítólag nem, csak a upc-től került ki
A csatornától jött a közlemény a Zone Club megszűnéséről, ennek ellenére 22 és reggel 7 között egyelőre maradt, bár nem hiszem hogy a célközönségnek ez sokat jelentene. Az is lehet, hogy majd januártól veszi át teljesen a Megamax a csatornát, eddig is fokozatosan nőtt a műsoridő.
A Pr telecom januári ÁSZF-jében még mindenhol Zone Club / Megamax szerepel, persze ez nem jelent semmit, de gondolom őket is értesítette volna a műsorszolgáltató a megszűnésről.
Én el tudom képzelni egyébként, hogy marad a Zone Club éjszaka, a Chellomedia másik gyerekcsatornája a Minimax sem 24 órás, így látni benne realitást.
 #86415  Szerző: mlaszlo

A csatornától jött a közlemény a Zone Club megszűnéséről, ennek ellenére 22 és reggel 7 között egyelőre maradt, bár nem hiszem hogy a célközönségnek ez sokat jelentene. Az is lehet, hogy majd januártól veszi át teljesen a Megamax a csatornát, eddig is fokozatosan nőtt a műsoridő.
 #86393  Szerző: Pihe

és mikortól?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 51