djlacee írta:Maj' megélnek az EZO.TV-ből

djlacee írta:Maj' megélnek az EZO.TV-ből
donder írta:Budapest 5320 Wvolt, amíg működött az UHF 26-on. Egy éve megszűnt.
Pasa írta:Meglátjuk, a fixesek eléggé újító beállítottságúak. Mivel nekik volt budapesti földi frekvenciájuk, azért gondoltam, hátha a DVB-T-n lesznek. Jót tenne ez a MinDigTv-nek is.Majd kiderül, az üzleti háttér az gondolom, kidőlt mögüle, úgy tűnik, inkább a lelkesedés hajtja, ami tök jó dolog, meg marha jó lenne, ha akár a közösségi média terjeszkedne a tévé felé is, de azért egyelőre még drágább, tudás- és munkaigényesebb műfaj, mint a rádió, meg mééééér van ott a gerencsér tomi
mgabor írta:nemtom amúgy, hányan fogják átvenni, állítólag a BIX-ből adnak ki interneten egy MPEG2 streamet, azt vehetik le a kábelesek.Meglátjuk, a fixesek eléggé újító beállítottságúak. Mivel nekik volt budapesti földi frekvenciájuk, azért gondoltam, hátha a DVB-T-n lesznek. Jót tenne ez a MinDigTv-nek is.
aztán mivel úgy tudom, hogy ez a megoldás nem mondható bevettnek, kérdés, lesz-e szolgáltató, aki egyáltalán foglalkozik vele...
Pasa írta:nemtom amúgy, hányan fogják átvenni, állítólag a BIX-ből adnak ki interneten egy MPEG2 streamet, azt vehetik le a kábelesek.mgabor írta:kábelenKár, bár ez is valami. MinDig-en jobban örültem volna neki.
mgabor írta:kábelenKár, bár ez is valami. MinDig-en jobban örültem volna neki.
Pasa írta:Na az jó lenne. És hol? A régi analóg UHF 26-on, vagy esetleg a MinDigTv-n?kábelen