Pasa írta:Na de ha ez így van, akkor mi a baj az Orbán-beszéddel? Az is belefér, nem?Az vele a baj, hogy ha megkapod az MTV-n, a Hír TV-n, meg az összefoglalóját a többi nagyobb csatorna híradóján, nem akarod még a Spektrumon is azt nézni, ha épp úgy gondolja X bizottság, hogy ez a kötelezettség rájuk nézve is fennáll.
Pasa írta:Jajj, ne... Tudod, mire céloztam. Vagy, ha még nem jártál volna hétvégén este az Óbudai Szigeten, javaslom, egyszer nézz ott körül. Oda járnak a Rise-hallgatók, és én is (persze én csak dolgozni)...Nem jártam hálistennek, és nem is vágyok, de attól, hogy ötszáz Rise-hallgató szétcsapatja magát a Hajógyárin, nem biztos, hogy a másik mondjuk húszezer is automatikusan drogos
drkotasz írta:Az anyagos tuctucot meg annyira nem tudom hova tenni, igaz, hogy nem szeretem a tuctucot, viszont az általam nagyra becsült Jimi Hendrix, Jim Morrison, David Bowie, Iggy Pop, Eric Clapton, vagy épp Kurt Cobain is küzdött igen súlyos drogproblémákkal, mégis igen sokan hallgatják tiszta fejjelJajj, ne... Tudod, mire céloztam. Vagy, ha még nem jártál volna hétvégén este az Óbudai Szigeten, javaslom, egyszer nézz ott körül. Oda járnak a Rise-hallgatók, és én is (persze én csak dolgozni)...