RADIOSITE Fórum

• DIGI (Digi Sport, Film Now, Digi World, Digi Life, Music Channel stb.)

#92353  Szerző: Glenn

Zolika írta:Még akkor is ha a Fidesznek és a Jobbiknak semmi köze a kereszténység értékeihez.
Atyaúristen! Na, erre csak azért nem reagálok, mert rossz topikba írtad...
 #92340  Szerző: Zolika

mimi írta:Nem minden egyház húz jobbra, pl. a hitgyüli pont nem... ebből adódik az az érdekes dilemma, hogy egyszer-kétszer belenéztem ebbe a 700-as klubba meg az egyéb Amerikából átvett műsorokba, amik a hitgyüli miatt vannak, és annyira demagóg, buta, kirekesztő... A saját hírműsorokat meg tudni kell a helyén kezelni, nekem tetszik, hogy Tarlós huszadjára is elmegy Kálmán Olgához vitatkozni meg vérig sértődni, és mégis szeret odajárni. Meg hogy először láttam Kovács Zoltánt mosolyogni.
Arra akartam célozni, hogy a leginkább keresztény csatornáról van szó. :) Ez elvileg a jobboldalon is érték. Még akkor is ha a Fidesznek és a Jobbiknak semmi köze a kereszténység értékeihez.

A 700-as klub pedig vállaltan Repubikánus párti! Pat Robertson indult régen a párt elnökjelöltségéért is!

A hitgyüli kapcsán meg maga Németh Sándor mondta, hogy ő konzervatív nézeteket vall. (Az ő fia a hírigazgató.) És az is tény hogy történelmi egyház lettek a maguk 20 évével. :)

Pasa írta:
Zolika írta:mégsem lehet jobboldalisággal vádolni. Sőt baloldalisággal vádolják...
Dehogy vádolják. Ez csak ténymegállapítás.
A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. :)

Részlegesen moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. és 3. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

szemilan
 #92282  Szerző: Glenn

Zolika írta:mégsem lehet jobboldalisággal vádolni. Sőt baloldalisággal vádolják...
Dehogy vádolják. Ez csak ténymegállapítás.
 #92269  Szerző: mimi

Nem minden egyház húz jobbra, pl. a hitgyüli pont nem... ebből adódik az az érdekes dilemma, hogy egyszer-kétszer belenéztem ebbe a 700-as klubba meg az egyéb Amerikából átvett műsorokba, amik a hitgyüli miatt vannak, és annyira demagóg, buta, kirekesztő... A saját hírműsorokat meg tudni kell a helyén kezelni, nekem tetszik, hogy Tarlós huszadjára is elmegy Kálmán Olgához vitatkozni meg vérig sértődni, és mégis szeret odajárni. Meg hogy először láttam Kovács Zoltánt mosolyogni.
 #92238  Szerző: Zolika

Nem tudom az ATV-vel mi a bajotok. Többségi egyházi tulajdonban van, mégsem lehet jobboldalisággal vádolni. Sőt baloldalisággal vádolják...

A Híradójuk pártatlan, messze a legjobb az országban. Olga keményen kérdez a baloldaliaktól is. A Tétbe és a Civil a pályánba jobboldali vendégeket is hívnak.

Szóval egy ATV-t kellene a jobboldalra is...

Részlegesen moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. és 3. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

szemilan
 #92223  Szerző: veterán

Pasa írta:Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de el nem tudok képzelni itt mifelénk független, pártatlan hírtévét.
Ilyen kvázi sehol sincs, jobban belegondolva. A CNN és a Fox News sem az.
 #92222  Szerző: Glenn

Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de el nem tudok képzelni itt mifelénk független, pártatlan hírtévét.
 #92221  Szerző: hd

Pasa írta:
hd írta:az objektivitást, releváns híreket, és a szakmai újságírást szem előtt tartva
Hát ebben azért ne legyél biztos...
Legalább ott a szándék megvan ^^
 #92219  Szerző: Glenn

hd írta:az objektivitást, releváns híreket, és a szakmai újságírást szem előtt tartva
Hát ebben azért ne legyél biztos...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 36