mimi írta:Nem minden egyház húz jobbra, pl. a hitgyüli pont nem... ebből adódik az az érdekes dilemma, hogy egyszer-kétszer belenéztem ebbe a 700-as klubba meg az egyéb Amerikából átvett műsorokba, amik a hitgyüli miatt vannak, és annyira demagóg, buta, kirekesztő... A saját hírműsorokat meg tudni kell a helyén kezelni, nekem tetszik, hogy Tarlós huszadjára is elmegy Kálmán Olgához vitatkozni meg vérig sértődni, és mégis szeret odajárni. Meg hogy először láttam Kovács Zoltánt mosolyogni.
Arra akartam célozni, hogy a leginkább keresztény csatornáról van szó.

Ez elvileg a jobboldalon is érték. Még akkor is ha a Fidesznek és a Jobbiknak semmi köze a kereszténység értékeihez.
A 700-as klub pedig vállaltan Repubikánus párti! Pat Robertson indult régen a párt elnökjelöltségéért is!
A hitgyüli kapcsán meg maga Németh Sándor mondta, hogy ő konzervatív nézeteket vall. (Az ő fia a hírigazgató.) És az is tény hogy történelmi egyház lettek a maguk 20 évével.
Pasa írta:Zolika írta:mégsem lehet jobboldalisággal vádolni. Sőt baloldalisággal vádolják...
Dehogy vádolják. Ez csak ténymegállapítás.
A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást.
Részlegesen moderálva!
Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. és 3. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.
A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1
szemilan