Az online adás nem működik és DVB-Tn sincs semmi... pedig én látom a C multiplexet is...
Közben olvasom a Facebookon hogy ott még nem indult el... nem jegyezte be még az MT....

Érdekes kísérlet... főleg, hogy pont tudom, hogy az AH mennyit kér egy rádió szórásáért havi szinten 70kbit/sec-es MPEG4/AAC esetén... mondjuk az ár tartalmazza a stúdió és az AH közötti kapcsolatot is. Szerintem eléggé zsebbenyúlós a sztori és többe kerül havi szinten, mint egy földi analóg megyeszékhelyen lévő rádió havi műsorszolgáltatási díja, ami oké helyi freki és nem országos, mint a MindigTV... de egy csak neten és DVB-T platformon működő adónál ez nem tudom mennyire gazdálkodható ki, mivel még idegen ez a felület és SetTopBox-al rádiót hallgatni kb. olyasmi, mint anno kábeltévén hallgatni rádiót.
Ezen felül még jön a Médiatanács... be kell nyilván jelenteni, de ha jól tudom nekik is azért fizetni kell némi pénzt, de most lehet tévedek. A lényeg annyi, hogy kiadás az van, bevétel pedig ilyen platformokon veszélyes, hogy nem sok lesz. Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni, mert üdvözlöm a kezdeményezést, mert szeretem ha új dolgokat próbálnak ki, főleg, hogy az analóg rádiózás ha nem is egyik napról a másikra, de hosszú távon a végét járja és ezek a kísérletek pont erre jók.