RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#107179  Szerző: mimi

DjMash írta:bádábumm tsss! :troll:
ne fosassatok be légyszi
 #107177  Szerző: DjMash

origo20 írta:Igen
Én próbálom őket noszogatni hogy mivan.
Elég fura ez az egész.Októberre nagyon igérték magukat,aztán a honlapon megjelent 30 napos visszaszámláló.
Ez tegnap lejárt.Éjfélkor figyeltem a honlapot erre még 1 órás visszaszámlálás...
hát gondoltam ok erre ugyanezt eljátszották egész éjjel...
Délelőtt néztem akkor már nem volt visszaszámláló.
Még mindig nem volt adás.....
Megkérdezem facen hogy mivan?azt mondják még ma tuti
azóta kb 8 óra eltelt.......
naon éredekes ezaz egész rádió
De azért már várom hogy mi lesz,azért bízom benne hogy elindulnak és vmennyire sikeresek lesznek.
bádábumm tsss! :troll:
 #107166  Szerző: origo20

Igen
Én próbálom őket noszogatni hogy mivan.
Elég fura ez az egész.Októberre nagyon igérték magukat,aztán a honlapon megjelent 30 napos visszaszámláló.
Ez tegnap lejárt.Éjfélkor figyeltem a honlapot erre még 1 órás visszaszámlálás...
hát gondoltam ok erre ugyanezt eljátszották egész éjjel...
Délelőtt néztem akkor már nem volt visszaszámláló.
Még mindig nem volt adás.....
Megkérdezem facen hogy mivan?azt mondják még ma tuti
azóta kb 8 óra eltelt.......
naon éredekes ezaz egész rádió
De azért már várom hogy mi lesz,azért bízom benne hogy elindulnak és vmennyire sikeresek lesznek.
 #107162  Szerző: molnarb

Az online adás nem működik és DVB-Tn sincs semmi... pedig én látom a C multiplexet is...

Közben olvasom a Facebookon hogy ott még nem indult el... nem jegyezte be még az MT.... :S Érdekes kísérlet... főleg, hogy pont tudom, hogy az AH mennyit kér egy rádió szórásáért havi szinten 70kbit/sec-es MPEG4/AAC esetén... mondjuk az ár tartalmazza a stúdió és az AH közötti kapcsolatot is. Szerintem eléggé zsebbenyúlós a sztori és többe kerül havi szinten, mint egy földi analóg megyeszékhelyen lévő rádió havi műsorszolgáltatási díja, ami oké helyi freki és nem országos, mint a MindigTV... de egy csak neten és DVB-T platformon működő adónál ez nem tudom mennyire gazdálkodható ki, mivel még idegen ez a felület és SetTopBox-al rádiót hallgatni kb. olyasmi, mint anno kábeltévén hallgatni rádiót.

Ezen felül még jön a Médiatanács... be kell nyilván jelenteni, de ha jól tudom nekik is azért fizetni kell némi pénzt, de most lehet tévedek. A lényeg annyi, hogy kiadás az van, bevétel pedig ilyen platformokon veszélyes, hogy nem sok lesz. Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni, mert üdvözlöm a kezdeményezést, mert szeretem ha új dolgokat próbálnak ki, főleg, hogy az analóg rádiózás ha nem is egyik napról a másikra, de hosszú távon a végét járja és ezek a kísérletek pont erre jók.
 #107128  Szerző: viktorio

Interneten és DVB-T-n. :shock:
 #107126  Szerző: Milán

Igen?Hol? :troll: :shock:
viktorio írta:off
5 óra múlva indul az FM3.

http://www.fm3.hu/
 #107125  Szerző: mimi

viktorio írta:off
5 óra múlva indul az FM3.

http://www.fm3.hu/
jó, várjuk
:troll:
 #107097  Szerző: mimi

Ivoa írta:Hirdessék meg a Szeged 93,1, stb.-t közösségi hírcsatornának, azt jól van.
Nem kell Lánchíd, köszi :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 584