RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#114794  Szerző: asr27

fél 8 után hallgattam az adást és az egyik műsorvezető arról beszélt, hogy ma a Balatontól hazafelé menet tesztelgette, hogy meddig szól el az M7-es autópályán a rádiójuk.
Azt mondta, hogy az érdi emelkedőn fogta a Lounge-t. :o Persze mondta, hogy a rendkívül jó légköri viszonyok miatt volt csak vehető ilyen távolságban.
Sajnos azt nem mondta, hogy melyik frekvenciát. Talán a 88.0-át?
 #114793  Szerző: djlacee

Nickman írta:
Chucky írta:Crystal megy... :wailing: :sick: :vomit:
Azért József Attila: Születésnapomra remix sem kutya. :gülü2:
na az viszont :yes:
 #114624  Szerző: Attis

adminisztrator írta:akkor tehát marcaliban a lounge radio megy. mi a helyzet a 98.7, 98.9 és 94.8-cal?
egyezik mind a négy frekvencia tartalma?
A 98,7 és a 88,0 egyezik. A 98,9-en most épp nagy csend megy, de később ránézek majd. A letenyei freki nálam nem fogható.
 #114617  Szerző: asimov

Igen, a 88,0-ról írtam.
Én ugyan már jó régen nem hallgattam N-Joy-t (valamikor pedig erre a rádióra ébredtem), de még így is megcsapta a fülem az új adás "minősége". (Ez nyilván csak átmeneti állapot.)

Ettől elvonatkoztatva, egészen hallgatható, sőt érdekes ez a Lounge rádió. Afféle üde szinfoltnak titulálnám.
Jelenleg gyakorlatilag csak zenék és szignálok mennek egymásután, illetve egyszer hallottam egy igen kúrta hírblokkot.
A zenei felhozataluk nem semmi... A stilust és előadókat illetően, a szélsőséges irányzatokat nem számítva, gyakorlatilag "faltól-falig" tart a zenei kínálat, és egy sor, érdekes hangzású és más rádióban (általam) nem hallott zene is felbukkant már. (Időben -amennyire én képben vagyok ezzel...- a 90-es évek felső, illetve a 2000-es évek alsó felénél húznám meg a dátumvonalat.)
Remélem, nem hagyják magukat elrontani...
Attis írta:
Az N-Joy, ugyanitt sokkal szebben szólt nálam.
A 88,0-ról van szó? Az már egy jó hete is hallgathatatlan volt.
Most már a 98,7 is hasonlóan szól. :sick:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 62