RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#132791  Szerző: joe

Kovi02 írta:Jól vettem észre,hogy a 100,2-t nincs RDS?
Ezek szerint nem, én itt Békésen tudom venni az RDS-t:
Kép
Joe
 #132786  Szerző: Kovi02

Jól vettem észre,hogy a 100,2-t nincs RDS?
 #132358  Szerző: molnarb

Szentesen.... a többi frekvencián saját eszközökkel sugárzott... Nekem elhiheted ;)
 #132357  Szerző: csengi

én ugy tudom hogy a sugárzást az ah végezte a plusnak
 #132350  Szerző: molnarb

Semmi köze az AH-nak hozzá. A Szegedi Vízmű tulajdona a terület. Telenor, Telekom, 1-2 mikronetes szolgáltató és a Szegedi Közlekedési Társaság URH-ja volt fenn régen. Most, hogy mi a helyzet nyilván nem tudom, de az AH nem foglalt ott le semmit, mert nem az Ő hatáskörük volt.
 #132347  Szerző: frekivadasz

Az AH-nak semmi köze ahhoz a helyhez - szerintem.
 #132344  Szerző: csengi

Makón jön valakinek?
Nem fennthagyták hanem az ah lefoglalta.
 #131955  Szerző: molnarb

Akkor sokat nem vacakoltak vele... amúgy a Plusz fennhagyta az antennát a víztornyon, ajándékba így csak egy adót kellett rácsavarni.
 #131944  Szerző: Máté

frekivadasz írta:Makkosháza szélén, a panel tizesek mögött szintén panelben az első emeleten 'konyharádióval' igencsak gyászos a vétel, de még egy lehelletnyivel mindig jobb, mint a Kossuth, Class, Danko trió. A 88 viszont már erősebb valamivel, azt a Bartók követi, végül a Petőfi a legcombosabb Újszegedről. A közeli Európa a nagy toronyból viszont majd' szétveri a rádiót.

Valószínű, hogy a Lánchíd is Újszegeden kapott helyet. Holnap majd megnézem másik pozícióból is.
A Lánchid az Újszegedi viztoronyról megy elvileg.
http://www.fmdx.hu/transmitters-hng-szegedviztorony.htm
 #131941  Szerző: frekivadasz

Makkosháza szélén, a panel tizesek mögött szintén panelben az első emeleten 'konyharádióval' igencsak gyászos a vétel, de még egy lehelletnyivel mindig jobb, mint a Kossuth, Class, Danko trió. A 88 viszont már erősebb valamivel, azt a Bartók követi, végül a Petőfi a legcombosabb Újszegedről. A közeli Európa a nagy toronyból viszont majd' szétveri a rádiót.

Valószínű, hogy a Lánchíd is Újszegeden kapott helyet. Holnap majd megnézem másik pozícióból is.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 46