RADIOSITE Fórum

• Rádió 6 - Százhalombatta - 101.3 MHz

#59800  Szerző: Pasa

Egyszerűen egy tunerrel veszik a 101,3-at és azt küldik ki az adóval. Primitív megoldás, és ráadásul bármi zavarhatja is.
 #59759  Szerző: zenefalo

A szentendrei 91.1-en a központi műsor sztereóhatása minimális,pluszba torz a hang :( (RDS-sel,zajtalan vétel mellett biztos,hogy nem a vétel a rossz)
 #59377  Szerző: benjamin

www.radio6.hu
Visszajött Mariann? :shock: :o :party:
 #55593  Szerző: Cicoo

csokie írta:Kelet-Pesten a 93.6 Gödöllői, Nyugaton meg a 97.6 Törökbálinti freki lenne jó nekik. :) Akkor tényleg körbevenné a fővárost. :)
Igaz, hogy időnként sercegve, de én Kőbánya-Kispesten is tudom hallgatni. Amúgy ha körbevenné a fővárost, akkor simán lefedné az egész várost, azt meg úgyse lehetne kivitelezni szerintem. Pardon: lehetni lehet. Mindent lehet..
 #55505  Szerző: Snake

csokie írta:Kelet-Pesten a 93.6 Gödöllői, Nyugaton meg a 97.6 Törökbálinti freki lenne jó nekik. :) Akkor tényleg körbevenné a fővárost. :)
A 93,6 tök hülyeség lenne, akkor a 91,1 nemkéne. De ezt nem mi döntjük el szerencsére :D
 #55502  Szerző: FodorA

A Rádió 6, tökéletes példája, hogyan kell egyedi, de populáris rádiót csinálni! Pesten és országosan ez lehet akár példa is. Van arculat, egység, kiszámíthatóság, és egy olyan zenei kínálat, ami egyik országosra sem hasonlít.
 #55501  Szerző: csokie

Kelet-Pesten a 93.6 Gödöllői, Nyugaton meg a 97.6 Törökbálinti freki lenne jó nekik. :) Akkor tényleg körbevenné a fővárost. :)
 #55488  Szerző: ropi21

Klamancsek írta:szól, ez a lényeg, északon és délen is!
és reméljük nemsokára nyugaton.!? :]
 #55400  Szerző: Klamancsek

Pasa írta:Ezt most akkor nem értem. Itt írod, hogy Érdre szól az engedély... :S
Klamancsek írta:hiszen a sugárzási engedély a Junior óta Érdre szól!
Mindegy, lényeg, hogy itt nálam jön a 91,1-en.
én értem és nem tudom jobban elmagyarázni... :)
szól, ez a lényeg, északon és délen is!
 #55399  Szerző: Pasa

Ezt most akkor nem értem. Itt írod, hogy Érdre szól az engedély... :S
Klamancsek írta:hiszen a sugárzási engedély a Junior óta Érdre szól!
Mindegy, lényeg, hogy itt nálam jön a 91,1-en.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 25