RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#51742  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:itt meg szét van húzva, 16:9es TV-vel jó...
Illetve én is így értettem, a 4:3-as tévémen nem jó, a 16:9-esen jó.
 #51717  Szerző: brain

holott már teljes műsoridőben 16:9-es az adás
Azért nem teljesen. A Spektrumon a megújulás óta ugyanúgy mardtak 4:3-as adások is, mint pl. az m1/m2, vagy a Duna/Duna2 csatornákon. Gondolom csak akkor, ha a forrás anyag 4:3-as. Szerintem helyesen teszik, hogy nem ész nélkül belenagyítva mindent 16:9-ben adnak. És olyankor 4:3-as pozícióban van a logó és a karika is.
 #51710  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
mlaszlo írta:A teszt csatornán is szokott valami menni, hogy ott is poor signal felirat volt?
Igen, havi váltásban más és más adó, reklám jelleggel. Most épp a Kids.Co van rajta (amikor nincs vihar).
Amúgy a Spektrumot meg 4:3-ban adják, holott már teljes műsoridőben 16:9-es az adás, úgyhogy mindenki szép magas és tojásfejű rajta. :x
itt meg szét van húzva, 16:9es TV-vel jó...
 #51706  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:A teszt csatornán is szokott valami menni, hogy ott is poor signal felirat volt?
Igen, havi váltásban más és más adó, reklám jelleggel. Most épp a KidsCo van rajta (amikor nincs vihar).
Amúgy a Spektrumot meg 4:3-ban adják, holott már teljes műsoridőben 16:9-es az adás, úgyhogy mindenki szép magas és tojásfejű rajta. :x
 #51697  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Biztos szarnak az előfizetőkre.
Elképzelhető, nehogy valaki analógon véletlenül tudja használni a 16:9-es tv-jét.
Mondjuk én úgy tudtam a szolgáltatók nem módosíthatnak a bejövő jelen.
 #51686  Szerző: LuciFerko

minket most nagyon zaklatnak telefonon, hogy fizessünk már elő a műholdas csomagra de köszi nekem nemkell...
 #51685  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Biztos szarnak az előfizetőkre.
Elképzelhető, nehogy valaki analógon véletlenül tudja használni a 16:9-es tv-jét.
 #51683  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:T-Home-n 4:3-as az Eurosport?
Ez valóban fura, nem tudom miért nem letter box-ban adják, ahogy a többi szolgáltató.

Biztos szarnak az előfizetőkre.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 93