RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#79089  Szerző: Rony

Azért ez nem egészen így van.
A belvárosban lakom,és a Crazy kegyetlenül rosszul szól,a Szinva Rádió-nak is romlott a vételminősége.
Az Oxygeen ( vagy Oxigen ) az viszont nagyon jól fogható.
Aminek rossz még a vétele az a Csillagpont Rádió.
Az Eper szintén szépen fogható.
 #79059  Szerző: Zoey

Szd96 írta:
Numark írta:Manapság én arra figyeltem fel hogy nagyon szépen szól a Crazy, szebben mint a többi közösségi miskolci rádió. Nem tudja valaki milyen adásprocesszort használnak?
nekem, amíg még otthon voltam, nem tűnt olyan nagyon szépnek :D
Az indulás előtti tesztadásoknál tényleg szépen szólt! Már örültem is neki, hogy mennyire odafigyeltek erre, de amikor hivatalosan elindultak, na akkor csalódtam :S. Javítgattak rajta, azt hallottam, de ezek szerint végre sikerült megfelelően belőni :)
Igen, az indulás után nem jöt itt sem túl jól, mostanában figyeltem fel rá, hogy még a konyhai régi rádiósmagnón is bejön, pedig azon a miskolci kisközök nem nagyon jönnek be, esetleg a Szinva.
 #79055  Szerző: Szd96

Numark írta:Manapság én arra figyeltem fel hogy nagyon szépen szól a Crazy, szebben mint a többi közösségi miskolci rádió. Nem tudja valaki milyen adásprocesszort használnak?
nekem, amíg még otthon voltam, nem tűnt olyan nagyon szépnek :D
Az indulás előtti tesztadásoknál tényleg szépen szólt! Már örültem is neki, hogy mennyire odafigyeltek erre, de amikor hivatalosan elindultak, na akkor csalódtam :S. Javítgattak rajta, azt hallottam, de ezek szerint végre sikerült megfelelően belőni :)
 #79054  Szerző: Zoey

Nálam, a belvárosban is elég szépen jön, erősebben, mint az Eper. Továbbra is a Szinva jön tűrhető minőségben ezen kívül, az Avas frekvenciáján abszolút a Class szól nálam, az Oxygeen és Csillagpont pedig továbbra sincs egyáltalán itt. Arról nem is beszélve, hogy a kassai Fun bezzeg majdnem úgy jön, mint a Crazy...
 #79028  Szerző: LuciFerko

szoftveres van.
 #79024  Szerző: Numark

Manapság én arra figyeltem fel hogy nagyon szépen szól a Crazy, szebben mint a többi közösségi miskolci rádió. Nem tudja valaki milyen adásprocesszort használnak?
 #72744  Szerző: DWC

faingyőző írta:ezen milyen típusú zenék szólnak?
most éppen ház, meg progtrance.
 #72689  Szerző: Ferb

Csak gondolom, mit értettetek skizózás alatt... de én tényleg csak érdeklődtem :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 41