RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#80508  Szerző: Milán

Siófok, Újpiac tér kiváló vétel RDS (telefon)
 #80491  Szerző: best

Nyugat felé Herend kocsival, Márkó telefonnal - Dél felé Balatonalmádi kocsival, Szentkirályszabadja telefonnal
 #80481  Szerző: soge

vételkörzet-felmérés észak felé: a 82-es úton az olaszfalusi elágazótól már gyérebb minőségben bejön, kb 1 km-rel közelebb pedig már a minősége is kiváló.
 #80450  Szerző: mate0130

Valami zavarhatja az adást... Elég recsegősen szól most. :( Remélem megjavul.
Szerk.: bocsi, alighogy ezt megírtam, már meg is javult. :)
 #80406  Szerző: kerek1radio

Ugye, ugye...
 #80403  Szerző: asimov

Sot, talan meg muszaj is hirblokkokat leadni. (Az engedelyben minden ilyen parameter meg van szabva am, ugye?)
kerek1radio írta:Hali...

Kialakul majd minden... A hírekről pedig annyit, hogy egyáltalán nem szokatlan az éjszakai hírblokk. Nálunk is ez a formátum működik majd, vagyis minden napszakban és minden órában lesz hírek. Jó lenne, ha végre elfogadná mindenki, hogy a rádió nem kizárólag zenélgetésre szolgál. A rádió egy szolgáltatás a maga formuláival, melyek közül a zene is csak egy...
 #80400  Szerző: kerek1radio

Hali...

Kialakul majd minden... A hírekről pedig annyit, hogy egyáltalán nem szokatlan az éjszakai hírblokk. Nálunk is ez a formátum működik majd, vagyis minden napszakban és minden órában lesz hírek. Jó lenne, ha végre elfogadná mindenki, hogy a rádió nem kizárólag zenélgetésre szolgál. A rádió egy szolgáltatás a maga formuláival, melyek közül a zene is csak egy...
 #80399  Szerző: Milán

Zoey írta:A hírbed különösen tetszett (bár azt nem értem, este 10-kor minek vannak még hírek), a szignálok is (mondjuk nem hallottam túl sokat közülük, inkább csak ugyanazokat sokszor). A műsorvezetéshez én is azt mondom, mint korábban valaki, amíg nem biztos teljesen a rendszer vagy az ember, jobb konzervben vagy csúsztatott élőben, de nem volt szerintem nagy gáz így sem.
A délutáni csaj műsorvezető hangja nagyon tetszik, ő az, aki még nem rádiózott korábban, egyébként szinte full exJames és Helikonosokból áll össze a csapat. Szerintem hamar rákapnak a helyiek, nincs ilyen jellegű konkurencia, így könnyen lehet sikeres. Sok sikert!
Még egykor is ment hírek :D
 #80393  Szerző: Zoey

A hírbed különösen tetszett (bár azt nem értem, este 10-kor minek vannak még hírek), a szignálok is (mondjuk nem hallottam túl sokat közülük, inkább csak ugyanazokat sokszor). A műsorvezetéshez én is azt mondom, mint korábban valaki, amíg nem biztos teljesen a rendszer vagy az ember, jobb konzervben vagy csúsztatott élőben, de nem volt szerintem nagy gáz így sem.
A délutáni csaj műsorvezető hangja nagyon tetszik, ő az, aki még nem rádiózott korábban, egyébként szinte full exJames és Helikonosokból áll össze a csapat. Szerintem hamar rákapnak a helyiek, nincs ilyen jellegű konkurencia, így könnyen lehet sikeres. Sok sikert!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 27