RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#159310  Szerző: csadam

djlacee írta:
csadam írta:
noartist írta:...remélem, a TV2 mintájára nem kezd el csatornaözönt zúdítani a fejünkre az RTL is...
Inkább az RTL, mint a TV2.
Főleg ha FTA lenne :)
Úgy értettem én is. Bár nem hinném, hogy az RTL is indítana még csatornákat.
 #159306  Szerző: djlacee

csadam írta:
noartist írta:...remélem, a TV2 mintájára nem kezd el csatornaözönt zúdítani a fejünkre az RTL is...
Inkább az RTL, mint a TV2.
Főleg ha FTA lenne :)
 #158054  Szerző: ayala

A cél szerintem az lehet, hogy amikor egy hosszú nap után teljesen leszedálódva befekszel a tévé elé, akkor ezek a legalja műsorok segítenek abban, hogy egyfajta védekező mechanizmusként az agyad minél előbb letiltson, és elaludj. :)
A Való Világ pedig nem csak kiváló trash műsor, de az emberek kukkolás utáni ingerét is remekül kielégíti.
Ezekben soha nem kell az értéket keresni. Ami miatt én nem nézek semmiféle reality műsort, az a felesleges műbalhé, és az állandó üvöltés. Ha ezek nem lennének, simán én is az ilyen tartalmakat választanám nap végén... vagy az említett kategóriájú filmremekeket, csak azzal meg az a problémám, hogy túl realistán nézem a világot, nem tudok értékelni ilyen jellegű filmeket. Akciófilmet még egyet nem néztem végig.
A lényeg tehát, hogy szerintem nem kell igénytelenséget kiáltani, és szidni a különböző tartalmakat, erre is van igény, és nem csak azoknál, akiknek ez az értelmi színvonala.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 199