RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#54046  Szerző: candida

Mindenki aki csak teheti keltsen zajt 2010 oktober 28-án 11 órakor a döntés elsö évfordulóján!!!Dudával, hajókürttel,vuvuzelával, anyósnyelvvel, mindennel ami szól! Kocsival vagy anélkül.Mindenki ott ahol éri a 11 óra keltsen zajt ennek a méltatlan döntésnek az elsö évfordulóján.
Add tovább mindenkinek akinek csak lehet!Minél többen legyünk lélekben együtt ezen a napon! Szánjunk egy percet a rádióinkra!
 #51719  Szerző: totya

Pasa írta:Szerintem meg borzasztó. A zenék még csak-csak, bár még csak nem is hasonlít a néhai Danubiusra, de pl. szignál nincs is, csak a Funradio szignálok mennek. Egyszer hallottam egy magyar szöveget, erősebb volt az akcentusa, mint az m1 időjósának. :shock:
Sajnos igazat kell adnom .Igaz, hogy magyarként hirdei de attol még sok a szlovák feldolgozás (ja ott is ell kell adni a gagyi-müveket?)
 #51499  Szerző: Pasa

Szerintem meg borzasztó. A zenék még csak-csak, bár még csak nem is hasonlít a néhai Danubiusra, de pl. szignál nincs is, csak a Funradio szignálok mennek. Egyszer hallottam egy magyar szöveget, erősebb volt az akcentusa, mint az m1 időjósának. :shock:
 #51498  Szerző: LuciFerko

ez csak netes :P Eddig zenéket hallottam. Mondjuk egyáltalán nem szar... Lehetne ilyen a Class.
 #51491  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
djlacee írta:Nem hiszem hogy mostanában felkerülne FM-re, ráadásul ha ez meg is történne, tuti valami olyan frekit kapna, szar helyről, olyan apró teljesítménnyel, hogy itt Sopronnál tropo esetén könyörögni kellene a sztereó jelért
Szlovákiában csak az állami adókon mehet magyar műsor.
Miért, ezen van magyar műsor? Nem csak magyar zenék?
 #51485  Szerző: centerweb

Nem hinném hogy a valaha is frekvenciát kapna valamilyen magyarlakta területen, már csak azért sem, mert ezzel az egészzel csak a Funradio brandet akarják erősíteni azokon a területeken, ahol inkább a magyarországi rádiók a népszerűbbek. Na meg ott van az emlegetett törvény is. (A 94,2 RTI is többek-között azért szűnt meg, mert ők angolul akartak volna sugározni, de a törvény ezt sem engedi.)

Amúgy szép gesztus, így tovább :yes:
 #51484  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Nem hiszem hogy mostanában felkerülne FM-re, ráadásul ha ez meg is történne, tuti valami olyan frekit kapna, szar helyről, olyan apró teljesítménnyel, hogy itt Sopronnál tropo esetén könyörögni kellene a sztereó jelért
Szlovákiában csak az állami adókon mehet magyar műsor.
 #51482  Szerző: djlacee

Nem hiszem hogy mostanában felkerülne FM-re, ráadásul ha ez meg is történne, tuti valami olyan frekit kapna, szar helyről, olyan apró teljesítménnyel, hogy itt Sopronnál tropo esetén könyörögni kellene a sztereó jelért
 #51481  Szerző: nyikolaj

Szerintem ez olyan fura :S
Szlovák-magyar (országos rádió)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 109