RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#77405  Szerző: akos9277

olvaso1 írta:Péter Petra ismét mikrofon mögött ha jól hallom. Ilyenkor Barabás Bea szokott lenni.
Ismét műsorvezetőcsere? Vagy más lehet a háttérben?
Én is hallottam hazafele! Mondta,hogy olyan a mai nap neki, mint a szűzleánynak! :D:D
 #77369  Szerző: szemilan

Péter Petra ismét mikrofon mögött ha jól hallom. Ilyenkor Barabás Bea szokott lenni.
Ismét műsorvezetőcsere? Vagy más lehet a háttérben?
 #77342  Szerző: szemilan

donb írta:A streamstaton hova tűnt a Juventus? Sehol nem találom...
A lista aljára. Hogy miért?
Olvass vissza!
 #77341  Szerző: donb

A streamstaton hova tűnt a Juventus? Sehol nem találom...
 #77280  Szerző: viktorio

olvaso1 írta:
centerweb írta:Ma volt 20 és 22 óra között, az óraindító megszólalásokon kívül max. 1 vagy 2 speak-kel, valószínűleg gyakorolt. Mindenesetre én is örülök, hátha ez egy előjele annak, hogy a Communicorp meggondolta magát és mégis folytatni akarják.
És szerintetek valaki helyére tették be, vagy még egy plusz műsorvezető? Igaz Kiss Anikó már jóideje nem hallható reggelenként.
Hivatalosan este 8-ig van műsorvezető, az is igaz hogy pl. Dénes Tomi is marad még 8-után és felkonferál 1-2 dalt.
Azt kellene kinyomozni, hogy 8 előtt is Petra vezette a műsort Dénes Tomi helyett?
 #77279  Szerző: szemilan

centerweb írta:Ma volt 20 és 22 óra között, az óraindító megszólalásokon kívül max. 1 vagy 2 speak-kel, valószínűleg gyakorolt. Mindenesetre én is örülök, hátha ez egy előjele annak, hogy a Communicorp meggondolta magát és mégis folytatni akarják.
És szerintetek valaki helyére tették be, vagy még egy plusz műsorvezető? Igaz Kiss Anikó már jóideje nem hallható reggelenként.
 #77278  Szerző: centerweb

Ma volt 20 és 22 óra között, az óraindító megszólalásokon kívül max. 1 vagy 2 speak-kel, valószínűleg gyakorolt. Mindenesetre én is örülök, hátha ez egy előjele annak, hogy a Communicorp meggondolta magát és mégis folytatni akarják.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 260