RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#26223  Szerző: mgabor

szerintem hagyjuk, nem érted :lol:
 #26222  Szerző: Pasa

mgabor írta:szállj ki néha a taxiból :)
Na ennek mi a rák köze van vajon a taxihoz???
 #26221  Szerző: mgabor

Pasa írta:
mgabor írta:hogy ebből neked hogy jött le, hogy a danubius meg a sláger nekem szól, az már szerintem orbitális hülyeség :)
Na vajon hogy??? :o
Leírtad... De nem baj, nem vagyunk egyformák. Van, akinek Józsi Barát és van, akinek Kárpát Expressz.
te nem tudom, miben vagy, de az se nagyon érint meg :)
értem én, hogy megtaláltál magadnak valamit, amitől isteni magasságokban szárnyalsz, hihetetlenül bölcsen, de a világ sokszínű. még a fekete-fehér filmnek is vannak szürkeárnyalatai :)

nézzed, ha jólesik, a kárpát expresszt, de attól nem érzem magam szar embernek, hogy nem osztozok veled, és szerencsére van még ezer más választási lehetőségem is, hogy józsi barátot nézzek helyette.

szállj ki néha a taxiból :)
 #26218  Szerző: Pasa

mgabor írta:hogy ebből neked hogy jött le, hogy a danubius meg a sláger nekem szól, az már szerintem orbitális hülyeség :)
Na vajon hogy??? :o
Leírtad... De nem baj, nem vagyunk egyformák. Van, akinek Józsi Barát és van, akinek Kárpát Expressz.
 #26217  Szerző: mgabor

Pasa írta:Oké bazmeg... :o
annyi a lényeg, hogy kossuthot hallgattam sokáig, és szerintem jó, de most meg rajta vagyok kismillió dolgon, meg kezdődik a félévem is, perpill nem tudom magam tovább nyomni még se nyírségi telekvitákkal, se azzal, hogy hogy nem engedik be a kéményseprőket a fővárosi társasházakba, se az illegális plakátragasztókkal, se a négyes metróval, se azzal, hogy milyen a Magyar Villamos Művek vezérigazgatója magánemberként, se a gazdasági világválság, se a végkielégítések, se a belpolitika, se a hétköznapi tudomány közelről, mert szétszakadna bele a fejem, ha még mindig ez szólna egész nap, ugyanakkor üresjárataimban meg ezeket ragyogóan el tudom olvasni az interneten, hogy tájékozott maradjak. na. :)

hogy ebből neked hogy jött le, hogy a danubius meg a sláger nekem szól, az már szerintem orbitális hülyeség :)
 #26215  Szerző: Pasa

Oké bazmeg... :o
 #26214  Szerző: mgabor

Pasa írta:Neked gyártják a Sóhert meg a Bigyuszt... Bocs!
hallgatja a faszom :)
leírtam, mit hallgatok helyette.
olvassál, bazmeg :D
 #26213  Szerző: Pasa

Neked gyártják a Sóhert meg a Bigyuszt... Bocs!
 #26211  Szerző: mgabor

Pasa írta:Jajj, mgabor, neee...
Se MTV, se MR, ez nálad tuti valami szindróma!
dehogynem, nem mondtam, hogy nem, mtv-t nézek :) csak részben kritizálom
kossuth meg most nem. attól még jó, csak másra kell figyelnem, úgy érzem :)
 #26210  Szerző: Attis

mgabor írta:én most kb. egy hónapja szoktam le a Kossuthról, amennyire leterheli a figyelmemet, annyira azért nem fontos. azóta szinte csak magunkat hallgatom, meg mp3-at, néha petőfit, más közösségieket, cafét...

meg hogy megint lesznek reggeli buszozások, ahhoz a Bartókon a Muzsikáló reggel szerintem verhetetlen :)
Az általad felsoroltak közül én az MR2-ről szoktam le. MR1 nem rossz.
De most nézem... Off topic... :stare:
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 149