RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#130947  Szerző: dkemeny77

mihalylovics írta:
dkemeny77 írta:
djlacee írta:Ez:
https://www.facebook.com/roxyfmhungary
:troll:
Csak most látom...
Elvben lefedtek 3 megyét ahol 19:00-tol van műsor...
Csak szerintem félszemű?
Még a fél szeme sincs meg, kamu az egész (szerintem)
A minap arra jártam ...
Nem hallottam semmit az érintett frekvenciákon. Van egy helyi DX-es ismerősöm ő se tudott róla mondani semmit. Megerősítette, működnek arra félszeműek, lehet az egyik pont a RoxyFM...
ki tudja....
de ha egy kicsit olvasgatunk az oldalukon kikövetkeztethető hogy szerintem valaki csak eljátszott-játszik az ötlettel.
 #130928  Szerző: egon2

Pasa:A Lakihegy rádió Érd-Törökbálint felőli részénél is szuperül fogható mióta növelték ismét a teljesitményt.(Febr.23.óta)
 #130927  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:a lakihegy hogy szól a városban? mert nekem meglepően jól.
szerintem átrakták az adóját, semmint feltekerték.
Valóban jobban vehető. Engedélyük szerintem nincs a paraméterek megváltoztatására, tehát vagy érzéki csalódás csak, vagy... :sealed:
 #130923  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:egyébként a 88.4-nél szerintem sose ment a százhalombattai, csak a zsámbéki, de a battai már beszólna... asszem.
Ez igaz, csak a zsámbéki ment. Lehet, hogy a battai valóban jó lehetne, bár ha ugyanúgy irányítanák, mint az Érd FM-et, akkor nem...
a lakihegy hogy szól a városban? mert nekem meglepően jól.
szerintem átrakták az adóját, semmint feltekerték.
 #130914  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:egyébként a 88.4-nél szerintem sose ment a százhalombattai, csak a zsámbéki, de a battai már beszólna... asszem.
Ez igaz, csak a zsámbéki ment. Lehet, hogy a battai valóban jó lehetne, bár ha ugyanúgy irányítanák, mint az Érd FM-et, akkor nem...
 #130910  Szerző: markfelt

egyébként a 88.4-nél szerintem sose ment a százhalombattai, csak a zsámbéki, de a battai már beszólna... asszem.
 #130909  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:
Pasa írta:Pont ezeket találtam én is, egy kivétellel: szerintem a 88,4 párja, a 97,6 jobban beszól ide.
az az Antena miatt nem túl jó, de kiegészíteném a már "muzeális" váci 91.9-el, az is nyugodtan mehetne.
A 97,6 a fél városban jól jött, ellenben a 88,4 kevésbé. A 91,9 is jó lenne, de asszem azt már kivették a listából, lévén több mint 10 éve nem működik (helyette indult a 97,3). Volt még egy ilyen, a pilisvörösvári 101,6.
 #130898  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:Pont ezeket találtam én is, egy kivétellel: szerintem a 88,4 párja, a 97,6 jobban beszól ide.
az az Antena miatt nem túl jó, de kiegészíteném a már "muzeális" váci 91.9-el, az is nyugodtan mehetne.
 #130878  Szerző: Glenn

Pont ezeket találtam én is, egy kivétellel: szerintem a 88,4 párja, a 97,6 jobban beszól ide.
A médiaszabályozással nagyon nem értek én se egyet, mert több kereskedelmi adó kéne könnyebb műfajban. Nem erőltetném a kötelező híreket és a kötelező magyar arányt sem. Ezenkívül csökkenteném a rádiók anyagi terheit is. Nyilvánvaló, hogy ma csak az marad talpon - pláne nyereségesen - , amelyiknek jut az állami kegyből. Ez így sz@r.
 #130876  Szerző: markfelt

azt nem csodálom, hogy megvárták a választásokat ezzel, mert egy újabb jogi káosz senkinek nem hiányzik (lásd klubrádió 92.9 ügye), de mint látható, 1 hónap se kellett és kiírtak 5 közösségit.

talán jönnek majd a kereskedelmi frekvenciák is...
ezek üresek, ha jól rémlik: 88.8 91.4 95.3 95.8 96.4 98.6 (88.4 91.1 93.6 97.3)
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 200