RADIOSITE Fórum

• Class FM

#156678  Szerző: markfelt

Hát, holnap lesz döntés állítólag, bár ki tudja. Mindig csak az a biztos, ami már megtörtént.
 #156677  Szerző: Gr3g0ry

Nem egy büntit szabtak rájuk.Esetleg 1-2 hónap múlva(vagy miután a döntés megszületett) kiderül..
 #156670  Szerző: markfelt

Én sem tudom megfejteni, viszont azt tudni kell, hogy az új többségi tulajdonos egy nemzetközileg elismert, veterán médiajogász, a másik tulaj pedig az egyik legnagyobb európai médiacég tulajdonosa (közvetlenül képviselteti magát, nem a nagy médiacégen keresztül).

6 opciót tudok elképzelni:
- próba cseresznye, megkapták olcsón, azt vissza is hozza ezalatt a pár hónap alatt, aztán majd lesz, ami lesz, kicsit küzdenek talán érte
- komoly céljaik vannak, és látnak esélyt a freki meghosszabbítására, pusztán bízva a jogállamiságban
- simicska strómanjai - valahogy meg tudott győzni két ekkora koponyát -, a cél kicsikarni a meghosszabbítást (akár jogi úton) és visszajátszani Lajos kezére
- jóban vannak az új tulajok a kormánnyal
- van valami olyan indok, ami eszünkbe se jutna, a kezükben meg egy olyan ütőkártya, amire senki se számít
- a fentiek közül több

Hogy Titusz és Turi miért lépett, passz. Lehet, maguktól, mert már dolgoznak az új rádión, lehet, kirúgták őket, mert... ezt nem tudom, sikeres rádiót építettek, akkor miért kellett menniük?
 #156650  Szerző: noartist

Valamit biztosan tudnak, amit mi nem. Hülye lennék alakítgatni egy olyan rádiót, amelyikről tudom, hogy esélye sincs a folytatásra. Megvenni? Na, arra tisztes mennyiségű alkohol hatása alatt sem vetemednék.

Az az érzésem, hogy direkt adták ezt el, méghozzá azért, hogy legyen esélye a folytatásra. Ha nem Simicska / Nyerges neve van a tulajdonosi papíron, lehet, hogy az NMHH is engedékenyebb, és megkapják azt plusz öt évet.
De simán lehet, hogy nem lesz igazam..
 #156584  Szerző: Wolfman

egon2 írta:Most,hogy a Class fmet eladták a Sláger Rádiónak szerintetek meg lesz hosszabitva október vègèn
A frekvenciaengedèly?Nevet nem akarnak váltani,ha már a Sláger rádio megvette?Nyilván erről csak a
Frekvencia engedèly meghosszabitása után lenne,aktuális.
Már korábban beszéltek arról, hogy a nevet megtartják, plusz ott van még a Sláger FM.
 #156583  Szerző: egon2

Most,hogy a Class fmet eladták a Sláger Rádiónak szerintetek meg lesz hosszabitva október vègèn
A frekvenciaengedèly?Nevet nem akarnak váltani,ha már a Sláger rádio megvette?Nyilván erről csak a
Frekvencia engedèly meghosszabitása után lenne,aktuális.
 #156554  Szerző: ayala

(azért Földes Ádámot nagyon nehéz vezérigazgatóként elképzelni... egy iszonyat nagy állat (a lehető legpozitívabb értelemben!!!), furcsa lehet ez a kettős személyiség, legalábbis gondolom, hogy mint nagyfőnök nem ugyanaz a hiperaktív csávó, mint amúgy.)
mindenesetre nagyon bízhatnak valamiben a Class-nál, lehet, hogy ők már tudnak valamit. legalábbis gondolom, hogy biztos jó fizetés, meg jól is mutat az önéletrajzban, de erős négy hónapra szerintem senki nem szívesen váltana munkahelyet.
kíváncsi leszek, a Music-ra milyen hatással lesz Ádám távozása.

amiben pedig a legjobban bízom, hogy még valami nagyon jó is kisülhet abból, hogy ilyen szinten felbolydult a rádiós piac. na jó, nem vagyok naiv, már az is elég, ha nem az lesz a vége, mint 2009 környékén...
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 510