RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102637  Szerző: egon2

Most is Neo FM zenei stílusától eltérő zenék mennek.Olyan rádió Cafés az egész!
 #102636  Szerző: Szelerailway

peter írta:
Szelerailway írta:7.33-kor Celine Dion Feliz Navidad?
Oké, Én igazán értékelem,hogy pl. ma reggel egyetlen volt slágeres dalt sem lehetett végre hallani itt,sőt a Police - Walking on The Moon-ja kifejezetten simogatta a lelki világomat az éjszakás műszak után,de ezzel tényleg nem tudtam mit kezdeni.Azért legyenek már szerkesztési elvek,könyörgöm!
"szerkesztési elvek"???

Kitől várod? :lol:

Valaki csak lecserélte a zenetárat,ha ma belehallgattál,Te is hallhattad :)Azért ahhoz nem kell nagy szaktudás,hogy ilyenkor karácsonyi dalokat nem szokás játszani.
 #102635  Szerző: peter

Szelerailway írta:7.33-kor Celine Dion Feliz Navidad?
Oké, Én igazán értékelem,hogy pl. ma reggel egyetlen volt slágeres dalt sem lehetett végre hallani itt,sőt a Police - Walking on The Moon-ja kifejezetten simogatta a lelki világomat az éjszakás műszak után,de ezzel tényleg nem tudtam mit kezdeni.Azért legyenek már szerkesztési elvek,könyörgöm!
"szerkesztési elvek"???

Kitől várod? :lol:
 #102634  Szerző: Szelerailway

7.33-kor Celine Dion Feliz Navidad?
 #102633  Szerző: Pihe

viktorio írta:
egon2 írta:Elég gyakran 4-5 percenként leáll az online streamje a neo FM-nek.
biztos sokan hallgatják...
Ez nem újdonság már mióta :S
 #102628  Szerző: viktorio

egon2 írta:Elég gyakran 4-5 percenként leáll az online streamje a neo FM-nek.
biztos sokan hallgatják...
 #102603  Szerző: egon2

Elég gyakran 4-5 percenként leáll az online streamje a neo FM-nek.
 #102587  Szerző: Ivoa

mimi írta:
Jani98 írta:Érdekesség:a Sláger megszűnése után a Sláger Teraszból Klub Neo lett,majd ismét Sláger Terasz,ami mai napig működik.Hogyisvanez?Kié ez?
Elvileg V. Lászlóé :)
Vizoviczki FM :P
(Mellesleg a Onemusicradio - ami az ő érdekeltsége, a Slágerterasz és a Moulin Rouge mellett - komolyan fejlődött az elmúlt időkben. Kár, hogy már nem fog FM-re kerülni :troll: )
 #102585  Szerző: mimi

:lol:
 #102584  Szerző: Mikee0824

mimi írta:
Jani98 írta:Érdekesség:a Sláger megszűnése után a Sláger Teraszból Klub Neo lett,majd ismét Sláger Terasz,ami mai napig működik.Hogyisvanez?Kié ez?
Elvileg V. Lászlóé :)
Ötödik László :D
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 584