RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#80541  Szerző: benjamin

Akkor a TV animare musorujsaggal lehet a gond mivel o azt irta hogy hetfon 04:20-kor kezdodott az animacios filmek 05:30-kor meg a teleshop.Es igy nincs musorzaras.
 #80537  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Most veszem eszre hogy nincs musorzaras a TV2.on :shock: .Az RTL-klub is megszuntethetne mar. :|
Valamit akkor nagyon elnéztél, minden nap van műsorzárás. Van olyan nap amikor csak 30-40 perc a műsorszünet, de van amikor 2-3 óra.
 #80536  Szerző: csadam

benjamin írta:Most veszem eszre hogy nincs musorzaras a TV2.on :shock: .Az RTL-klub is megszuntethetne mar. :|
Na, végre megjött a józan eszük, hogy követni kéne a külföldi példát...

Remélem, a konkurencia is hasonlóan cselekszik!
 #80535  Szerző: benjamin

Most veszem eszre hogy nincs musorzaras a TV2.on :shock: .Az RTL-klub is megszuntethetne mar. :|
 #80218  Szerző: mlaszlo

Nightman írta:House,Ncis,született r.bik,lehet h csak a következő évadtól váltanak képarányt.. Hát,nemtom ki hogy van vele,de nekem hihetetlennek tűnik,hogy Amerika sikersorozatai a mai napig 4:3-ban készülnek.. Persze,biztosan van akivel ezt meg lehet etetni..
Ezek a sorozatok kezdetektől fogva 16:9-es formában készülnek, sőt némelyik még HD-ban is. Valószínűleg a TV2 nem készült előre a 16:9 átállásra, csak miután az RTL bejelentette az átállást, így nekik az őszi sorozatok, filmek 4:3-as verzióban lettek megrendelve.
 #80208  Szerző: benjamin

Nightman írta:House,Ncis,született r.bik,lehet h csak a következő évadtól váltanak képarányt.. Hát,nemtom ki hogy van vele,de nekem hihetetlennek tűnik,hogy Amerika sikersorozatai a mai napig 4:3-ban készülnek.. Persze,biztosan van akivel ezt meg lehet etetni..
A HOUSE-ban elvezetes lennne a boncolast 16:9-ben latni :lol:
 #80206  Szerző: Nightman

House,Ncis,született r.bik,lehet h csak a következő évadtól váltanak képarányt.. Hát,nemtom ki hogy van vele,de nekem hihetetlennek tűnik,hogy Amerika sikersorozatai a mai napig 4:3-ban készülnek.. Persze,biztosan van akivel ezt meg lehet etetni..
 #80156  Szerző: csadam

mlaszlo írta:Szeptembertől 16:9-es képarány a TV2 csatornáin is

Ami új infó az eddigiekhez képest:
A szeptember 1-én induló A Katedrális című nagy sikerű, 4 részből álló, egész estés filmsorozat, mely Ken Follett azonos című regénye alapján készült, már 16:9-es képarányban lesz látható a TV2-n. Azonban a csatorna sikersorozatai, mint a Doktor House, az NCIS vagy a Született feleségek lehet, hogy csak a következő szezonjuktól váltanak képarányt.
Na, marha f*sza lesz nézni őket gyászkerettel.
 #80151  Szerző: mlaszlo

Szeptembertől 16:9-es képarány a TV2 csatornáin is

Ami új infó az eddigiekhez képest:
A szeptember 1-én induló A Katedrális című nagy sikerű, 4 részből álló, egész estés filmsorozat, mely Ken Follett azonos című regénye alapján készült, már 16:9-es képarányban lesz látható a TV2-n. Azonban a csatorna sikersorozatai, mint a Doktor House, az NCIS vagy a Született feleségek lehet, hogy csak a következő szezonjuktól váltanak képarányt.
 #80144  Szerző: Zoey

benjamin írta:
Zoey írta:
benjamin írta:En szeretem az ilyen felepitest mikor csak egy musorra "koncentralnak".
Ne hogy azt hidd, hogy valóban ez az oka az eltolásnak. Gondolom szombatra tervezik, és tudják, hogy az X-Faktorral nem tud megbirkózni, ezért maj akkor adák inkább, amikor nem lesz ilyen jellegű konkurencia-műsor.
(bár lehet, hogy 2012 elején meg jön az RTL-en a Csillag születik...)
Igazad van.Azt szeretem az RTL-ben hogy ok mereszebbek.
Hidd el, a TV2 is merészebb lenne, ha hoznának olyan számokat a műsorai, mint az RTL Klubnak. Fordított esetben is ez történt volna, ha tavaly a Megasztár nézettebb lett volna az X-Faktornál, most az RTL Klub is valószínűleg ezt a csúszást választotta volna.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 203