RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#26209  Szerző: Pasa

Jajj, mgabor, neee...
Se MTV, se MR, ez nálad tuti valami szindróma!
 #26208  Szerző: mgabor

én most kb. egy hónapja szoktam le a Kossuthról, amennyire leterheli a figyelmemet, annyira azért nem fontos. azóta szinte csak magunkat hallgatom, meg mp3-at, néha petőfit, más közösségieket, cafét...

meg hogy megint lesznek reggeli buszozások, ahhoz a Bartókon a Muzsikáló reggel szerintem verhetetlen :)
 #26206  Szerző: djlacee

Én hétvégén hallgatom a Kossuth -ot, Déli Krónika -> Történet hangszerelve -> Rádiókabaré (fav) -> a Világóránál kapcsolok át az MR2-re
 #26204  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:spec engem a kossuth tud normálisan lekötni.
Köszi! Kossuthot mindenhová!!! :hehe:
De amúgy tényleg, hallgasson valaki huzamosabb ideig országos kerrádiót meg Kossuthot, aztán várom a véleményt. Hülye elfogult vagyok, de ne mondja senki, hogy mennyivel királyabb a Danubius vagy a Sláger...
 #26202  Szerző: mgabor

Cicoo írta:Felesleges. Akkor megint az lenne, hogy az is mindenkihez akarna szólni.. Bőven sok ennyi "változatos", "mi játsszuk a legtöbb zenét" kereskedelmi szutyok.
ha egymás mellett van két bolt, egyforma áruválasztékkal, egyforma alapterülettel, jó esély van rá, hogy nem kezdenek el egymás árai alá menni, hanem megállapodnak, hogy jó, nálam a kenyér meg a mosópor lesz olcsóbb, nálad meg a tejföl meg az étolaj. de ha kinyit köztük egy harmadik, lehet, az már azt mondja, hogy kapjátokbe, nálam ez is olcsóbb meg az is :)
 #26191  Szerző: LuciFerko

spec engem a kossuth tud normálisan lekötni.
 #26185  Szerző: mgabor

meg mi az a "megfelelő hallgatottság"?
a Bartók Rádióé is a béka segge alatt van, de azér' valahogy csak szükség van rá. a Kossuthot is előzi minden nagyobb kereskedelmi, de arra is van.
 #26184  Szerző: mgabor

Cicoo írta:
orrhang írta:Szerintem sok rádió van, ezen kellene változtatni.
Jó lenne, ha maximálnák a rádiók számát városonként, vagy hallgatóság szerint.
Úgy még talán működne is a dolog, ha évente, kétévente kéne újrapályázni a frekvenciákra, és csak az kapná meg újból a frekvenciát, akinek megfelelő a hallgatottsága.
és mit csinálnál mondjuk a radiocaféval?... az szűnjön meg, mert mondjuk roxy, rádió1, sláger, danubius, stb. előzi?
 #26183  Szerző: Cicoo

orrhang írta:Szerintem sok rádió van, ezen kellene változtatni.
Jó lenne, ha maximálnák a rádiók számát városonként, vagy hallgatóság szerint.

Úgy még talán működne is a dolog, ha évente, kétévente kéne újrapályázni a frekvenciákra, és csak az kapná meg újból a frekvenciát, akinek megfelelő a hallgatottsága. Kérdés, hogy mennyi a megfelelő.. Meg ehhez reprezentatív módon kéne felmérni a rádióhallgatási szokásokat, az meg bonyolult és költséges. Ezt - tök logikus módon - állami szinten nem vállalná fel senki.. Ha meg minden rádió maga csinálná, akkor az egyes rádiók azt hazudnának a pályázatukra, amit akarnak. Bár tény, hogy ha ez működésbe lépne, valószínűleg nagyobb lenne a verseny, és talán igényesebbek lennének a rádiók.
orrhang írta:Amúgy szerintem még egy országos rádió is elférne...
Felesleges. Akkor megint az lenne, hogy az is mindenkihez akarna szólni.. Bőven sok ennyi "változatos", "mi játsszuk a legtöbb zenét" kereskedelmi szutyok.
 #26181  Szerző: Cicoo

molnarb írta:Az ilyenekkel amúgy nem igazán értek egyet. A munkához való jog mindenkinek jár és ha az illető az értékesítéshez ért, akkor ne kelljen már fél évig fagyit árulnia, csak mert el akar menni valamiért a korábbi munkahelyéről.
De ha egyszer (állítólag) ez van a szerződésben.. :unott: Csak tudja, mit írt alá, nem? :oops:
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 149