meg hogy megint lesznek reggeli buszozások, ahhoz a Bartókon a Muzsikáló reggel szerintem verhetetlen

LuciFerko írta:spec engem a kossuth tud normálisan lekötni.Köszi! Kossuthot mindenhová!!!
Cicoo írta:Felesleges. Akkor megint az lenne, hogy az is mindenkihez akarna szólni.. Bőven sok ennyi "változatos", "mi játsszuk a legtöbb zenét" kereskedelmi szutyok.ha egymás mellett van két bolt, egyforma áruválasztékkal, egyforma alapterülettel, jó esély van rá, hogy nem kezdenek el egymás árai alá menni, hanem megállapodnak, hogy jó, nálam a kenyér meg a mosópor lesz olcsóbb, nálad meg a tejföl meg az étolaj. de ha kinyit köztük egy harmadik, lehet, az már azt mondja, hogy kapjátokbe, nálam ez is olcsóbb meg az is
Cicoo írta:és mit csinálnál mondjuk a radiocaféval?... az szűnjön meg, mert mondjuk roxy, rádió1, sláger, danubius, stb. előzi?orrhang írta:Szerintem sok rádió van, ezen kellene változtatni.Úgy még talán működne is a dolog, ha évente, kétévente kéne újrapályázni a frekvenciákra, és csak az kapná meg újból a frekvenciát, akinek megfelelő a hallgatottsága.
Jó lenne, ha maximálnák a rádiók számát városonként, vagy hallgatóság szerint.
orrhang írta:Szerintem sok rádió van, ezen kellene változtatni.
Jó lenne, ha maximálnák a rádiók számát városonként, vagy hallgatóság szerint.
orrhang írta:Amúgy szerintem még egy országos rádió is elférne...Felesleges. Akkor megint az lenne, hogy az is mindenkihez akarna szólni.. Bőven sok ennyi "változatos", "mi játsszuk a legtöbb zenét" kereskedelmi szutyok.
molnarb írta:Az ilyenekkel amúgy nem igazán értek egyet. A munkához való jog mindenkinek jár és ha az illető az értékesítéshez ért, akkor ne kelljen már fél évig fagyit árulnia, csak mert el akar menni valamiért a korábbi munkahelyéről.De ha egyszer (állítólag) ez van a szerződésben..