RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#3458  Szerző: tomee87

Chester írta:
Ha a vh1 miatt szolsz, akkor már a Minimax, TCM et is emlísd meg. :D
Most szóltam, elvileg továbbítva az illetékeseknek, remélem célba ér :D
 #3456  Szerző: Zoshi

jeek írta:
Chester írta:Itt is a Dance megy. :D Pls a VH-1 miatt is szólj, nekem nem is kell. :lol:
Na bammeg ez vagy véletlen, vagy nem tom mivan :D Lehet, hogy beszólt a PR is meg a Vida is (a te emailedre) az Epg szolgáltatónak, hogy "hö nekünk a Dance kell nem a Base". Vagy nemvágom, hogy lehet.
Amúgy fogok szólni, VH1-t átíratni VH1 / Comedy Central-ra meg a Sailing Channel Yacht&Sail-re majd megemlítem az EPG-t is.
Ha a vh1 miatt szolsz, akkor már a Minimax, TCM et is emlísd meg. :D
 #3404  Szerző: centerweb

Itt most (Oláh és Társa ktv.) 2 napig a ProSieben helyén, egy beltéri csatornalistáját leheett látni. Az osztrák ATV+-ra volt kapcsolva, de ugye kódolt. Ha jól emlékszem a 4. vagy az 5. helyen volt a listában. Előtte az ORF1-2 volt. Utána meg ProSieben Austria, Sat.1 Austria stb. Ugye Astra.
 #3401  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Jó hogy nálatok ilyen apróságokkal is foglalkoznak, nálunk le se szarják hogy pl az INFO TV nevű csatorna helyén egy monoszkóp van
Hát lehet hogy jobban jártok a monoszkóppal, mint az info24 tv-vel :lol:
 #3399  Szerző: rsite1

Ennek ellenére nagy büszkén baszod ki azt a nagy debella upc logót...
 #3398  Szerző: djlacee

Jó hogy nálatok ilyen apróságokkal is foglalkoznak, nálunk le se szarják hogy pl az INFO TV nevű csatorna helyén egy monoszkóp van
 #3397  Szerző: Zoshi

Sztem egyszerűen a Pr és a Vida is szólt akitől az epg-t adják, és ott állítoták át, és gondolom mivel a base helyett van, arra a csatornára v mire tették, és így nálunk is megjelent automatán. Majd szolj ha nálatok a VH1-en a CC is van, és ha akkor is egyszerre változik akkor az elöbbi a válasz. Ha nem, akkor tényleg véletlen, de marha nagy. :lol:
 #3396  Szerző: tomee87

Chester írta:Itt is a Dance megy. :D Pls a VH-1 miatt is szólj, nekem nem is kell. :lol:
Na bammeg ez vagy véletlen, vagy nem tom mivan :D Lehet, hogy beszólt a PR is meg a Vida is (a te emailedre) az Epg szolgáltatónak, hogy "hö nekünk a Dance kell nem a Base". Vagy nemvágom, hogy lehet.
Amúgy fogok szólni, VH1-t átíratni VH1 / Comedy Central-ra meg a Sailing Channel Yacht&Sail-re majd megemlítem az EPG-t is.
 #3394  Szerző: Zoshi

Itt is a Dance megy. :D Pls a VH-1 miatt is szólj, nekem nem is kell. :lol:
 #3393  Szerző: tomee87

Úgy néz ki célba ért az üzenetem :) Már nem az MTV Base EPG-je megy az MTV Dance-n, hanem az MTV Dance-é.
Chester, nálatok mi a helyzet??
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 129