RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#86145  Szerző: LuciFerko

mszilárd írta:Nahát, itt Várpalotán (meg mindenhol ebben a térségben) hirtelen milyen marha jó idő lett. :yes: Van vagy 8-10 °C, süt a nap, és végre érezhetően tiszta a levegő. Jót tett ez a kis szél. Hurrá! Már tiszta depressziós voltam, egyrészt hogy több napja milyen takony idő van, másrészt meg hogy meg lehetett "dögleni" az utcán... furcsa, hogy egy ilyen kis városban mennyire szennyezett tud lenni a levegő. Volt, amikor hazafelé sétálva szabályosan szédültem, meg volt mindenféle bajom. Nekem ez új volt. Mármint itt, Palotán.
Itt Fehérváron is :) Enying meg ködben van...
 #86144  Szerző: mszilárd

Nahát, itt Várpalotán (meg mindenhol ebben a térségben) hirtelen milyen marha jó idő lett. :yes: Van vagy 8-10 °C, süt a nap, és végre érezhetően tiszta a levegő. Jót tett ez a kis szél. Hurrá! Már tiszta depressziós voltam, egyrészt hogy több napja milyen takony idő van, másrészt meg hogy meg lehetett "dögleni" az utcán... furcsa, hogy egy ilyen kis városban mennyire szennyezett tud lenni a levegő. Volt, amikor hazafelé sétálva szabályosan szédültem, meg volt mindenféle bajom. Nekem ez új volt. Mármint itt, Palotán.
 #85992  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:De, síelni akarok az itteni sípályán
Nekem viszont nincs sok kedvem reggelente havat lapátolni, meg nem szeretném, ha megint összetörnének minket a havas úton :(
 #85991  Szerző: Csongii

mlaszlo írta:
Zoey írta: Egy hónap múlva Szenteste, akkor viszont remélem, hogy esni fog szépen a hó, és fehér lesz a táj!!! :)
Karácsonyra tényleg jó lenne egy kis hó, bár 30 cm-es hó mint január környékén nem hiányozna, de a fehér táj valóban szép lenne.
Én örülnék egy olyan laza 15-20 cm-nek, az pont egy olyan jó adag és nem is olvad el csak úgy.
:)
 #85983  Szerző: djlacee

De, síelni akarok az itteni sípályán
 #85981  Szerző: mlaszlo

Zoey írta: Egy hónap múlva Szenteste, akkor viszont remélem, hogy esni fog szépen a hó, és fehér lesz a táj!!! :)
Karácsonyra tényleg jó lenne egy kis hó, bár 30 cm-es hó mint január környékén nem hiányozna, de a fehér táj valóban szép lenne.
 #85972  Szerző: Zoey

Nyíregyházán ma szinte egész nap "esett" a hó, dara formájában, nem nagyon maradt meg, meg nem is vot sok, de azért néhol fehér volt a táj.
Miskolc felé végig ezt tapasztaltam, Miskolcon viszont a vasútállomásnál eléggé látszik, hogy esett, a belvárosban viszont meglepődnek ezen, mert ott semmi nem esett.
Abszolút téli hangulatom lett, bár itt, nálunk tényleg semmi nyoma sincs az egésznek, csak nagy köd van... :S
Egy hónap múlva Szenteste, akkor viszont remélem, hogy esni fog szépen a hó, és fehér lesz a táj!!! :)
 #85573  Szerző: szemilan

Zoey írta:
olvaso1 írta:Hóóó :)
Hol, mikor???
"Az ipari üzemek környezetére jellemző ún. *gyárkémény-effektus miatt Győr ipari parkjában nagyjából 1,5-2 cm vastag hó hullott ma virradóra"

http://www.idokep.hu/hirek/feher-a-taj

Megjegyzem, a városban is esett. Épp beértem a busszal és látom valami fehér igen csak esik.
 #85551  Szerző: Zoey

olvaso1 írta:Hóóó :)
Hol, mikor???
 #85510  Szerző: szemilan

Hóóó :)
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 209