Promenád írta:Kovi02 írta:Promenád írta:Az csak jogilag hívatalos. Én nem tartanám országosnak, elég megemlítenem a lakóhelyemhez közeli szegedi adót. Hódmezővásárhely felettibb északi területeken már bármivel próbálod kiforgatni, Szentesen már nem szól belőle semmi. Makó után délebre is csak nyomokban jön, ha jön. Az a 0,6kW csak ennyire képes, pláne akkor, ha akkora magasságban van, hogy a Tisza-híd már takarja az összes jelet .
A szegedi adó az vevőtől függ,tekerős rádiónál még Szegeden is néhol elnyomja a 88,viszont a tecsun rádiómmal meg itthon bent a lakásban is sztereóban szól(ugyanazzal a rádióval Vásárhelyen is tisztán jön).
Igazad van vevőtől függ. Van olyan rádió, ami már Vásárhelyen sem veszi a jelet. 
Nekem eddig egy rádióval sem sikerült fognom normálisan sem Vásárhelyen, sem Makón. (régebben amúgy Makón elég jól szólt - 90-es években - a 94,9, lehet, hogy lejjebb tekerték?)
Amúgy ha a Rádió 7 frekvenciákon Class FM szólna, szerintem nem lenne sehol sem átfedés, olyan kicsi a 94,9 "ereje". Még Balástyán is alig-alig szól.