Pasa írta:A Sláger Rádió amúgy még létezik...?
Nagyon is létezik! A szombati munkanapon Bumeráng ismétlés volt, nekem is dolgozni kellett menni és reggel 6-kor a kocsiban azt hallgattam... 6-kor lementek a combosedina hírek (hogy az a nő mennyire tehetségtelen és mennyire nem tud híreket olvasni...

) és utána megállt az adásvezérlő!!! azért biztos, hogy az adásvezérlő állt meg, mert az a bizonyos secegés, pattogás hallható volt, amikor egy rádió ad, csak éppen nem szól semmi... hát legalább 3 percig csend volt, mire valaki elindította azt, aminek jönnie kellett... (az ország piacvezető kereskedelmi rádiója

)
és délután is odakapcsoltam és nekem is feltűnt, hogy az István Dániel annyi baromságot beszélt össze-vissza, mintha be lenne b@szva...
rengeteg a hiba újabban a Slágerben, teljesen érthetetlen, dehát csak az nem hibázik, aki nem dolgozik... csakhogy a Slágeren hallható hibák tipikusan a nem figyeltem oda, szartam bele, inkább neteztem, nem tudtam, mit kell megnyomni tipusú hibák, amit egy ilyen rádió kicsit sem engedhet(ne) meg magának...
a zenéktől pedig hülyét kapok...
mindig és mindig ugyanaz a 30 db zene... Edda, Republic, Bee Gees, Ákos, legfáradtabb Madonna és Michael Jackson... örökké és állandóan...
átkapcsoltam a Danubius-ra, ott pedig Eiffel 65 - Move your body és Xperience - Neverending dream
na ott feladtam és kikapcsoltam!
tényleg ez kell a magyarnak?
mert felőlem mindkét országos éhen halna, az biztos!