RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#26167  Szerző: Sakál

Ért ő máshoz is. Régen a Rádió1-en volt hírszerkesztő, aztán a reggeli műsor egyik házigazdája.
 #26123  Szerző: molnarb

Az ilyenekkel amúgy nem igazán értek egyet. A munkához való jog mindenkinek jár és ha az illető az értékesítéshez ért, akkor ne kelljen már fél évig fagyit árulnia, csak mert el akar menni valamiért a korábbi munkahelyéről.
 #25931  Szerző: Chriss

itt is elkezdődött valami, ami nagyon nem méltó a szakmához...

http://www.kreativ.hu/cikk.php?nl=3072& ... &aai=0&s=0

Turi Árpád személyében új kereskedelmi vezérigazgató-helyettese van a Danubiusnak. A Sláger Rádió szerint a szakember versenytilalom miatt nem mehetett volna át a konkurenciához.
(...)
A Sláger Rádió ma délután közleményt adott ki, amiben az áll, hogy Turi munkaszerződése alapján versenysemlegességi kötelezettség terheli, munkaszerződésének megszűnése után hat hónapig nem tölthet be a konkurenciánál megegyező vagy ahhoz hasonló munkakörű jogviszonyt. A Sláger Rádió felszólította a Danubius-t és Turit is, hogy tartsák be a szabályt, ellenkező esetben a rádió megteszi a szükséges jogi lépéseket a szerintük jogos követelésük érvényesítésére

A Danubius Rádió holnapra ígért reakciót.
 #25919  Szerző: orrhang

Úgy látom kedves Béla, Te is hasonló cipőben jársz/jártál, mint én. Ezt próbáltam én is elmondani, lehet kicsit körülményesen tettem :)
A fizetés dolga is olyan mint az összes többi. Törvényileg lehetne szabályozni
Ezt feleslegesnek tartom. Szabályozza a piac! Én ismerek olyan rádiókat, ahol állandóság van, jól fizetnek és ezek valahogy sikeresek is. Időről-időre feltünnek olyanok, akik világmegváltással érkeznek, az elején csábítgatnak embereket sok pénzért, aztán nem megy a szekér, jönnek a rosszabbak kevesebb pénzért, aztán így tovább. Inkább valahogy ezt a tendenciát szüntetném meg. Szerintem sok rádió van, ezen kellene változtatni. Jó lenne, ha maximálnák a rádiók számát városonként , vagy hallgatóság szerint. Ez talán megoldás lenne. Amugy szerintem még egy országos rádió is elférne...
 #25910  Szerző: NagyBela

Hova lett a hozzászólásom 1. fele?
 #25907  Szerző: NagyBela

Tudom, hogy vannak olyan tapasztalt öreg rókák, akik megkérik a minőség árát. Vannak olyanok is akik csak belekeveredtek és valamiért óriási összegeket kapnak. valakinek viszont elég csak havi nettó 40.000 mert teszem azt tanul és otthon él a szüleivel. A baj ott kezdődik amikor az embereket elkezdik egy lapon kezelni. Sok helyen azt tartom hibának, hogy nem tartják az un. bértitkot és ebből óriási zűrzavarok kerekednek csapaton és piacon belül. Egyszerűen feszültséget gerjeszt. Ezért van ebből sok helyen anyázás, sértődés és végül harag. (lásd a messziről is hírhedt várost Debrecent már ha szóba került.)

Annyit biztosan tudok, hogy ez nem az a szakma ami hosszútávon biztos megélhetést jelent. Van ahol igen, de sajnos ebből van kevés. Nagyon szerencsésnek mondhatja magát az, aki esetleg 10 évet el tud ebben a közegben tölteni akár egy helyen akár lavírozva. Aki viszont most ismerkedik a rádiózással annak nyugodtan mondhatom azt, hogy nem innen fog nyugdíjba menni.

Az a rádióvezető aki képes felismeri azt, hogy egy rádió motorját is az emberi erőforrás hajtja és egyéni igényektől függően kielégítően ki tudja fizetni a dolgozókat annak nyert ügye lesz, mert ha az ember ugyebár jól érzi magát egy helyen akkor fogja hozni a szintet és a hallgató is szereti az állandóságot.

A fizetés dolga is olyan mint az összes többi. Törvényileg lehetne szabályozni, de ha ehhez hozzányulnánk akkor reformálni kellene az egészet. Ezt pedig senki sem meri meglépni. Hogy miért nem? Azt gondolom mindenki tudja!

További szép napot Nektek!
 #25659  Szerző: orrhang

igazad van és bocs a topoictévesztésért :)
 #25656  Szerző: Attis

Képzeljétek, már legalább 3 napja jól szól a Sláger. :lol:
Még mindig tök unalmas zenéket nyom...

Ezzel a bugyuta indítással csak arra céloznék, hogy szerintem egymás anyázása mehetne másik topicban is. ^^
 #25654  Szerző: orrhang

Az ingerült hangnemet meg nem értem
Nem értem milyen ingerült hangnemről beszélsz

Ti amugy melyik rádióban dolgoztok/dolgoztatok?
 #25653  Szerző: Chriss

Pasa írta:A Sláger Rádió amúgy még létezik...?
Nagyon is létezik! A szombati munkanapon Bumeráng ismétlés volt, nekem is dolgozni kellett menni és reggel 6-kor a kocsiban azt hallgattam... 6-kor lementek a combosedina hírek (hogy az a nő mennyire tehetségtelen és mennyire nem tud híreket olvasni... :sick: ) és utána megállt az adásvezérlő!!! azért biztos, hogy az adásvezérlő állt meg, mert az a bizonyos secegés, pattogás hallható volt, amikor egy rádió ad, csak éppen nem szól semmi... hát legalább 3 percig csend volt, mire valaki elindította azt, aminek jönnie kellett... (az ország piacvezető kereskedelmi rádiója :ninja: )

és délután is odakapcsoltam és nekem is feltűnt, hogy az István Dániel annyi baromságot beszélt össze-vissza, mintha be lenne b@szva...

rengeteg a hiba újabban a Slágerben, teljesen érthetetlen, dehát csak az nem hibázik, aki nem dolgozik... csakhogy a Slágeren hallható hibák tipikusan a nem figyeltem oda, szartam bele, inkább neteztem, nem tudtam, mit kell megnyomni tipusú hibák, amit egy ilyen rádió kicsit sem engedhet(ne) meg magának... :(

a zenéktől pedig hülyét kapok...
mindig és mindig ugyanaz a 30 db zene... Edda, Republic, Bee Gees, Ákos, legfáradtabb Madonna és Michael Jackson... örökké és állandóan...

átkapcsoltam a Danubius-ra, ott pedig Eiffel 65 - Move your body és Xperience - Neverending dream

na ott feladtam és kikapcsoltam! :sick:

tényleg ez kell a magyarnak?
mert felőlem mindkét országos éhen halna, az biztos! :punch:
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 149