milan93 írta:Nekem asszem, végleg kiégett a retinám..centerweb írta:Gusztustalan a Fókusz díszlete, a híradóé nem vészes
A véleménynyilvánítással inkább megvárom a hétfőt
Nickman írta:Lehet, de a tv-knek ez így olcsóbb.Zoey írta:A 0691335533 (már nem is tudom mi volt a legutóbbi szám) nevű műsor az jobb volt mint az Asztro Show, mert ott legalább lehetett nyerni.donder írta:Végre kezdem látni hogy jó irányba haladnak, vagy legalábbis valamelyest sinre akarnak kerülni...Nem a német RTL felel a magyar RTL Klub műsoraiért, műsorstruktúrájáért, de valóban eltűnhetnének ezek a műsorok. Mondjuk azt sem értem, ki olyan hülye, hogy ilyen műsorokat néz, és még hisz is bennük.
A telejósdát meg a *** betelefonálós műsornak nem nevezhgető okádékokat azonnal el kellene törölni.. Remélem van egy kis esze a német RTL nek és leveszi a műsorrendről...
Zoey írta:A 0691335533 (már nem is tudom mi volt a legutóbbi szám) nevű műsor az jobb volt mint az Asztro Show, mert ott legalább lehetett nyerni.donder írta:Végre kezdem látni hogy jó irányba haladnak, vagy legalábbis valamelyest sinre akarnak kerülni...Nem a német RTL felel a magyar RTL Klub műsoraiért, műsorstruktúrájáért, de valóban eltűnhetnének ezek a műsorok. Mondjuk azt sem értem, ki olyan hülye, hogy ilyen műsorokat néz, és még hisz is bennük.
A telejósdát meg a *** betelefonálós műsornak nem nevezhgető okádékokat azonnal el kellene törölni.. Remélem van egy kis esze a német RTL nek és leveszi a műsorrendről...
donder írta:Végre kezdem látni hogy jó irányba haladnak, vagy legalábbis valamelyest sinre akarnak kerülni...Nem a német RTL felel a magyar RTL Klub műsoraiért, műsorstruktúrájáért, de valóban eltűnhetnének ezek a műsorok. Mondjuk azt sem értem, ki olyan hülye, hogy ilyen műsorokat néz, és még hisz is bennük.