RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#80817  Szerző: csadam

admin írta:Kép
Ja igen... Azt én is észrevettem! :lol:
 #80814  Szerző: markfelt

Kép
 #80800  Szerző: mlaszlo

Jó hír lehet a Forma1 rajongóknak, a Sport Klub-on most az ismétlés már 16:9-el megy, gondolom a következő futam már az RTL-n is 16:9-es lesz.
 #80797  Szerző: csadam

Nincs a híreknél cím, és a neveket se írják ki. Biztos csinálják az újat hétfőre!
 #80775  Szerző: Roger

Az a legnagyobb problémám, hogy nagyon virtuális a háttér a Fókusznál. Lehetne egy kicsit élethűbb!
Nagggyyyon gáz :X.:
 #80766  Szerző: DWC

milan93 írta:
centerweb írta:Kép

A véleménynyilvánítással inkább megvárom a hétfőt :gülü:
Gusztustalan a Fókusz díszlete, a híradóé nem vészes
Nekem asszem, végleg kiégett a retinám..
 #80692  Szerző: Zoey

Nickman írta:
Zoey írta:
donder írta:Végre kezdem látni hogy jó irányba haladnak, vagy legalábbis valamelyest sinre akarnak kerülni...
A telejósdát meg a *** betelefonálós műsornak nem nevezhgető okádékokat azonnal el kellene törölni.. Remélem van egy kis esze a német RTL nek és leveszi a műsorrendről...
Nem a német RTL felel a magyar RTL Klub műsoraiért, műsorstruktúrájáért, de valóban eltűnhetnének ezek a műsorok. Mondjuk azt sem értem, ki olyan hülye, hogy ilyen műsorokat néz, és még hisz is bennük.
A 0691335533 (már nem is tudom mi volt a legutóbbi szám) nevű műsor az jobb volt mint az Asztro Show, mert ott legalább lehetett nyerni. :lol:
Lehet, de a tv-knek ez így olcsóbb.
Hidd el, sokakat jobban érdekel a jövőjük, mint a nyeremények. Más kérdés, hogy lehet hinni ezekben...
 #80690  Szerző: Nickman

Zoey írta:
donder írta:Végre kezdem látni hogy jó irányba haladnak, vagy legalábbis valamelyest sinre akarnak kerülni...
A telejósdát meg a *** betelefonálós műsornak nem nevezhgető okádékokat azonnal el kellene törölni.. Remélem van egy kis esze a német RTL nek és leveszi a műsorrendről...
Nem a német RTL felel a magyar RTL Klub műsoraiért, műsorstruktúrájáért, de valóban eltűnhetnének ezek a műsorok. Mondjuk azt sem értem, ki olyan hülye, hogy ilyen műsorokat néz, és még hisz is bennük.
A 0691335533 (már nem is tudom mi volt a legutóbbi szám) nevű műsor az jobb volt mint az Asztro Show, mert ott legalább lehetett nyerni. :lol:
 #80684  Szerző: Zoey

#80681  Szerző: donder

Végre kezdem látni hogy jó irányba haladnak, vagy legalábbis valamelyest sinre akarnak kerülni...
A telejósdát meg a köcsög betelefonálós műsornak nem nevezhgető okádékokat azonnal el kellene törölni.. Remélem van egy kis esze a német RTL nek és leveszi a műsorrendről...
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 199