asr27 írta: Minimálbér netto 12 0000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 15 0000Ft.Értem. Azt átgondoltad, hogy erre mit lépnének a munkaadók ebben a fejlett nyugati kapitalista környezetben?
asr27 írta: Minimálbér netto 12 0000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 15 0000Ft.Értem. Azt átgondoltad, hogy erre mit lépnének a munkaadók ebben a fejlett nyugati kapitalista környezetben?
BMáté írta:Lakhatás : Hol kapsz te albérletet, városban 30 000 Ft-ért?asr27 írta:Ha abban a helyzetben lennél, hogy minimálbérből kéne gazdálkodnod minden hónapban, és más forráshoz nem nyúlhatnál, kíváncsi lennék így beszélnél-e...Látod, ezt nem tudom, hogy akkor mit mondanék, de számoljunk a személyes tapasztalataim, és a fehér táblázat alapján:
Lakhatás: 30 000 Ft
Fűtés: 15 000 Ft
Villany: 6 000 Ft
Víz: 6 000 Ft
Étkezés (napi 800 Ft): 24 000 Ft
Ruházat: 4 000 Ft
TV, internet: 6 000 Ft
Egészség: 2 000 Ft
Busz/vonatjegy: 3 000 Ft
Összesen: 96 000 Ft
Nettó minimálbér: 84 788 Ft
Rés: 11 212 Ft
Ez még mindig az elmúlt évek legkisebb "rés értéke".
asr27 írta:Alapíts pártot, gyűjts követőket, légy a pártod elnöke. Előtted a lehetőség, mi tart vissza?frekivadasz írta:Még mindig erre a linkelt szép fehér lapocskára.A közpénzt a dolgozó emberek javára visszaforgatni, amit a rendkívül magas adóval elszednek tőlünk, dolgozó emberektől, majd valamelyik fideszes oligarcha zsebébe tömnek!
Mit lehetne tenni, hogy az alján szereplő szép szövegnek ne legyen létjogosultsága?
Minimálbér netto 120000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 150000Ft.
Akkor talán a mai fiatalok közel 70%-a nem azt tűzné ki célul, hogy "amint lehet kimegyek külföldre dolgozni"! Az összes politikusnál vagyonosodási vizsgálatot kellene indítani, és a nem tisztességes úton szerzett vagyont, elkobozni!
Hirtelen, röviden erről ennyit!
frekivadasz írta:Még mindig erre a linkelt szép fehér lapocskára.A közpénzt a dolgozó emberek javára visszaforgatni, amit a rendkívül magas adóval elszednek tőlünk, dolgozó emberektől, majd valamelyik fideszes oligarcha zsebébe tömnek!
Mit lehetne tenni, hogy az alján szereplő szép szövegnek ne legyen létjogosultsága?
asr27 írta:Ha abban a helyzetben lennél, hogy minimálbérből kéne gazdálkodnod minden hónapban, és más forráshoz nem nyúlhatnál, kíváncsi lennék így beszélnél-e...Látod, ezt nem tudom, hogy akkor mit mondanék, de számoljunk a személyes tapasztalataim, és a fehér táblázat alapján:
witiruve írta:Ha a csodás Vonácska vagy esetleg a csodás mszp lenne hatalmon, ki sem látnál a migránsok közülErre tényleg nem tudok, mást mondani, csak azt, hogy 100%-osan sikeres nálad a fidesz agymosás.
frekivadasz írta:De csak erre az egyre válaszolj kérlek.A sok megoldatlan ügy közül, melyikre is gondolsz? Szerintem már válaszoltam...
BMáté írta:Ha abban a helyzetben lennél, hogy minimálbérből kéne gazdálkodnod minden hónapban, és más forráshoz nem nyúlhatnál, kíváncsi lennék így beszélnél-e...asr27 írta:és te hiszel a KSH-nakŐszintén szólva reálisnak találom ezt a bizonyos 90 ezer Ft körüli értéket.