RADIOSITE Fórum

• Bandscan

#30747  Szerző: Szd96

Pasa!
Mit vétettem én ellened?? :x ( :) )
 #30746  Szerző: donder

Sziasztok! Most jöttem haza Létavértesről! Kész a scan amit ígértem! Fent van neten is :)
 #30688  Szerző: donder

SzD írta:donder Fiam üljön le, szövegértés egyes!
Pasa írta:Majd tolja, ha meglesz, bazmeg! Vagy sietnél Miskolc felé? Nagypofájú debreceniek közül senki sem DX-el! Ő legalább kimozdul otthonról, és még rádiózik is.
Ez mintha nem ellened szólna... :boldog:

Ja, különben ha már egyszer Te javaslod, hogy ne itt folytassátok, akkor Te se folytasd. :D
ok bocs
 #30687  Szerző: SzD

donder Fiam üljön le, szövegértés egyes!
Pasa írta:Majd tolja, ha meglesz, bazmeg! Vagy sietnél Miskolc felé? Nagypofájú debreceniek közül senki sem DX-el! Ő legalább kimozdul otthonról, és még rádiózik is.
Ez mintha nem ellened szólna... :boldog:

Ja, különben ha már egyszer Te javaslod, hogy ne itt folytassátok, akkor Te se folytasd. :D
 #30685  Szerző: donder

Am meg miért ne DX elne senki sem Debrecenben??? Mondjak párat? Jó, akkor:
Jóbarátom, Andrasik Zoli bá (HA0DX)
Radócz László (HA0NAR)
Szomszédom Tóth Gyuszi, meg még sorolhatnám.
És Third Districkt -en mi a helyzet Pasa???
 #30684  Szerző: donder

nesztek fent van! Am meg hogy ne mond rám hogy nem ruccanok ki, a héten megyek Létavértesre, és Tokajra. :X.:
 #30682  Szerző: donder

Fent van a portálon, bocs csak vendég jött és nem tudtam feljönni, ja és másnak szólj be máskor Pasa, mert én igenis rádiózok, és sztem nem nagyobb a pofám nálad!!! :x Ja és Pasa ezt az egészet majd IWIW en privátban jó?? ne itt nyilvánosan! Ez mégiscsak egy fórum, nem pedig egy ordibálda!!!
 #30673  Szerző: mgabor

:lol:
 #30668  Szerző: Pasa

Elmúlt a mai nap, hol a nyíregyházai scan? Többiek közül senki sem DX-el? Donder legalább kimozdul otthonról, és rádiózik.
 #30630  Szerző: Szd96

Na mivan donder?
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 160