RADIOSITE Fórum

• Politika

#164759  Szerző: frekivadasz

Továbbra is nagyon várom a megoldást, mit is kellene ezzel kezdenie a mindenkori politikai vezetésnek. Igen, tehát most a Fidesznek!
 #164758  Szerző: BMáté

asr27 írta:és te hiszel a KSH-nak :lol:
Őszintén szólva reálisnak találom ezt a bizonyos 90 ezer Ft körüli értéket.
 #164757  Szerző: BMáté

asr27 írta:Ezért van még hatalmon a fidesz, mert kib@szott sok naív gondolkodású ember van ebben az országban. :unott:
Érvelj... :) Melyik részben állítottam valótlant? Idézd, vitassuk meg. Ha nem tudsz rá észérveket hozni, akkor viszont megjegyzéseket se tegyél, kérlek.
 #164756  Szerző: asr27

BMáté írta:
asr27 írta:Látom, most sem érted, hogy miről beszélek.
Mibűű vegyenek olajkályhát? így érted? Mibűűű???
--------
frekivadasz, és a többi fidesz párti figyelmébe is:
Kép
Ez is táblázat, de nézzük a hiteles adatokat.
2015-ben a KSH 88 ezer forintos létminimumról számolt be, ami idén (ha 1 %-os inflációval számolok 2015-ben és 2016-ban, ami egyébként több, mint a valóságban lezajlott áremelkedés) eléri a körülbelül 89 768 forintot. A nettó minimálbér idén 84 788 Ft. A rés 4 980 Ft. Ez még mindig nem a legjobb, ez tény, de az elmúlt 20-30 év legkisebb létminimum-minimálbér rése.
és te hiszel a KSH-nak :lol:
 #164754  Szerző: asr27

Ezért van még hatalmon a fidesz, mert kib@szott sok naív gondolkodású ember van ebben az országban. :unott:
 #164753  Szerző: BMáté

asr27 írta:Látom, most sem érted, hogy miről beszélek.
Mibűű vegyenek olajkályhát? így érted? Mibűűű???
--------
frekivadasz, és a többi fidesz párti figyelmébe is:
Kép
Ez is táblázat, de nézzük a hiteles adatokat.
2015-ben a KSH 88 ezer forintos létminimumról számolt be, ami idén (ha 1 %-os inflációval számolok 2015-ben és 2016-ban, ami egyébként több, mint a valóságban lezajlott áremelkedés) eléri a körülbelül 89 768 forintot. A nettó minimálbér idén 84 788 Ft. A rés 4 980 Ft. Ez még mindig nem a legjobb, ez tény, de az elmúlt 20-30 év legkisebb létminimum-minimálbér rése.
 #164749  Szerző: frekivadasz

Kétség nem férhet hozzá!
 #164748  Szerző: BMáté

frekivadasz írta:Hatalmas örömmel tölt el, hogy van itt olyan, aki több oldalról is tájékozódik, és képes a logikus, valamint a kritikus gondolkodásra is. Mindezt teljesen függetlenül. Respect!
Köszönöm! :) (Vagyis gondolom nekem szól. :) )
 #164744  Szerző: frekivadasz

Hatalmas örömmel tölt el, hogy van itt olyan, aki több oldalról is tájékozódik, és képes a logikus, valamint a kritikus gondolkodásra is. Mindezt teljesen függetlenül. Respect!
 #164742  Szerző: frekivadasz

Nem. Az egy órával ezelőtti hozzászólásodra gondoltam.

Az előzőre elmondtam egy lehetséges gyors megoldást. Lehet a sült galambot várni, meg szabályokra, törvényre hivatkozni, de attól nem lesz meleg.
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 517