RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#157363  Szerző: asr27

Kovi02 írta:
asr27 írta:Tegnapelött az autoban,a Marcali és Balatonfenyves közti útvonalon, a 89.5-ön jött egy zenés rádió. A Music FM-et nagyon csapkodta, Kb. 13:30-14:30 között volt(ekkor utaztam). Volt amikor zajmentesen jött, utána pedig teljesen eltűnt, majd visszajött. RDS nem jött le. Clubzenei mix szólt rajta, időnként kevés angol nyelvű szöveggel. Először azt hittem, hogy a Music FM, de nem az volt, mert időnként az is jött és ott épp egy másik, lassúbb mix ment és a drs.
Nem a barcsi kossuth volt és nem is a horvát Narodni. Esetleg valakinek ötlet, hogy mi lehetett?
Nem lehetett ES vétel? Tegnapelőtt ES volt a Közel-Keletről,nálam pld. Kecskeméten a frekin a libanoni Virgin Radio szólt.
Passz. Club-house mix ment végig, kevés angol nyelvű szöveggel a zene alatt. pár hónapja vagy fél éve is fogtam, rövid ideig egy angol nyelvű rádiót a 89.5-ön. és ha minden igaz akkor déli irányból jött, mert, ha északi irányba mentem, akkor jött jobban.(mivel akkor dél felé néz az antenna az autó tetején)
 #157362  Szerző: asr27

frekivadasz írta:kis FM transmitter egy közeli autóból.
Kizárt. mellékutakon is mentem, nem volt hosszú szakaszon a közelemben másik autó.
 #157359  Szerző: Kovi02

asr27 írta:Tegnapelött az autoban,a Marcali és Balatonfenyves közti útvonalon, a 89.5-ön jött egy zenés rádió. A Music FM-et nagyon csapkodta, Kb. 13:30-14:30 között volt(ekkor utaztam). Volt amikor zajmentesen jött, utána pedig teljesen eltűnt, majd visszajött. RDS nem jött le. Clubzenei mix szólt rajta, időnként kevés angol nyelvű szöveggel. Először azt hittem, hogy a Music FM, de nem az volt, mert időnként az is jött és ott épp egy másik, lassúbb mix ment és a drs.
Nem a barcsi kossuth volt és nem is a horvát Narodni. Esetleg valakinek ötlet, hogy mi lehetett?
Nem lehetett ES vétel? Tegnapelőtt ES volt a Közel-Keletről,nálam pld. Kecskeméten a frekin a libanoni Virgin Radio szólt.
 #157355  Szerző: asr27

Tegnapelött az autoban,a Marcali és Balatonfenyves közti útvonalon, a 89.5-ön jött egy zenés rádió. A Music FM-et nagyon csapkodta, Kb. 13:30-14:30 között volt(ekkor utaztam). Volt amikor zajmentesen jött, utána pedig teljesen eltűnt, majd visszajött. RDS nem jött le. Clubzenei mix szólt rajta, időnként kevés angol nyelvű szöveggel. Először azt hittem, hogy a Music FM, de nem az volt, mert időnként az is jött és ott épp egy másik, lassúbb mix ment és a drs.
 #157337  Szerző: Kovi02

Van egy kis erősödés északi irányból,az SDR-rel kiszedtem a 98,1 horvát alól a 98,2 CRO Vltavát!
 #156849  Szerző: joe

Egy "helyi" vétel tegnapról...90,6 MHz Radio Energy Bulgária - Belogradcik 0,897kW ERP - távolság csak 370 km, de lett egy újabb bolgár "adóm" :) Joe
 #156747  Szerző: Kovi02

Délről van egy kis erősödés, 90.9 BG1 tisztán jön!
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 331