BMáté írta:Mi az a fityesz? Viccet félretéve, semmilyen nevelésre nem emlékszem a részükről
Persze, hogy nem emlékszel, mivel nem veszed észre, hogy átmossák az agyad.
BMáté írta:Engem te csak ne sajnálj. 
De, nagyon is sajnállak, hogy ilyen ostoba vagy!
BMáté írta:Mert te látod a valóságot? A te világlátásod a megfelelő?
Igen! Gyakran járok az országban erre-arra, és látom, hogy 2010 óta leépülés tapasztalható, főleg vidéken!
BMáté írta:Én ennek az ellenkezőjét látom.
Akkor rossz helyeken jársz, vagy nem akarod meglátni, ami nem kedvez a kedvenc pártodnak, ilyen egyszerű!
BMáté írta:Na igen...bár ne loptak volna szét minket 2002-2010 között...
Soha nem mondtam, hogy akkor nem loptak! De közel se ennyit, mint 2010 és 2017 között! Hát, ha még itt rendeznék 2024-ben az olimpiát... Belerokkannánk!
BMáté írta:Én nem éltem jobban, sőt rosszabbul. Szóval a magad nevében beszélj.
Te nem, de az emberek 70%-a igen! Itt már kezdem azt hinni, hogy valamelyik fidesz tag rokona vagy haverja vagy! (bár úgyis letagadod)!
BMáté írta:Most sem 27 %. Az alap annyi, de egyébként többkulcsos. MSZP kormány alatt egységesen 25 % volt.
Kérlek mesélj még! többkulcsos? minek is vitték le az áfáját? a hús meg az internet? aha értem. A legtöbb terméknek jelenleg is 27%-os! az MSZP a válság idején emelte 25%-ra, majd amikor a fidesz hatalomra lépett, még rátett 2%-ot! 15 évvel ezelőtt jóval alacsonyabb volt az áfa!
BMáté írta:gen voltak problémák, ez igaz. Viszont, ha már dohánytermékek: 2010 óta növekszik az áruk, jelentős mértékben. Végre! Nevetségesnek tartom, hogy mindenféle önpusztító szereket, aprópénzért meg lehetett venni. Nem is beszélve, a zárt térben való dohányzás betiltásáról, hatalmas piros pont.
Mindenre tudsz valamit írni, hogy úgy tűnjön, mint, ha a fidesz jót csinált volna, pedig nem így van!
(mondom ezt úgy, hogy nem dohányzom!)
BMáté írta:Persze, tele volt a Magyar Hírlap állami hirdetésekkel...
A Sláger/Danubiust nem 2009-ben kaszálták el véletlenül? Ja, de.
Itt nem csak erről a két-három médiumról van szó! Hány médium szűnt meg 2010 és 2017 között? Hányat lehetetlenítettek el, és hányat 2002 és 2010 között! Számolj egy kicsit! 2009-ben már bőven a fidesz diktált a háttérből! 2010-től máig hány rádiót is kaszáltak el, egészen véletlenül????
BMáté írta:Az olaj világpiaci árát a magyar kormányzat befolyásolja? Hoppá, végre világuralom...
Ne hazudj bazdmeg, ne hazudj!!!! Még maga a fidesz is bevallotta, hogy ha olcsóbb lesz a világpiaci ár, akkor Magyarországon meg fogják emelni az üzemanyagokat terhelő különadót!!!! Erről sem hallottál mi? Jaaa persze a Magyar Hírlap meg az M1 ilyeneket nem szokott betenni a hírekbe!!!!!!
BMáté írta:Meg úgy általában semmi nem történt a magyar sportban, lásd a gyászos Pekingi szereplés 2008-ban. Amúgy, milyen új kórházak, és egyetemek épültek? Nem beszólás, tényleg érdekelne, hogy melyekre gondolsz.
Rioban is gyászos volt a szereplés. A sporton kívül is van élet! A többire meg keress rá, nem fogok neked itt most keresgélni, minden megtalálható az interneten!
BMáté írta:GDP arányosan 2010-ben 80,9 %-os államadósságot vett át az Orbán-kormány. 2015: 75,3 %.
Hazugság! Még orbán is bevallotta 2010-ben Brüsszelben, hogy nagyon jó gazdasági helyzetben vette át az országot a kormány Bajnaitól!
BMáté írta:Erről régebben írtam, maradjon csak gyenge. Az állításod tehát igaz, sajnos túlzottan is erős volt.
Te agyhalott marha! Nem fogod fel, hogy minél gyengébb a forint, annál magasabb az államadósságunk, és a külföldi termékek árai is annál magasabbak?! ezzel is csak a szegényebb emberek szívják meg!!!!
BMáté írta:Nehéz kérdés, nem vitatom, hogy erős volt főleg 2012 környékén, DE erős volt már 2008 körüli években is.
Nem! 2014 óta csak erősödött, és még erősödik jelenleg is!!!
BMáté írta:Ma is lehet.
Megint hazudsz, mint a vízfolyás!!!!!
BMáté írta:Akkor az LMP biztosan nem szakmai szempontok miatt állt be a Fidesz mögé. Még jó, hogy te ezt megtudtad, és közölted velünk...
Te miről beszélsz? Abszolut nem vagy képbe.
BMáté írta:Most sem nyernek. Kivitelező cégek kapják meg a támogatásokat.
Megint hazudsz!!!! Még, hogy nem nyernek, csak az elnyert összegek, több, mint fele, a kivitelező cégek tulajdonosainak a zsebébe landol!!! Ezt hívják korrupciónak!!!!
BMáté írta:Melyek ezek az új, 2010 óta hozott törvények?
Keresd meg őket, nekem nincs időm kikeresni, majd bemásolgatni ide!
BMáté írta:Csak olvasd el ezt: http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdi ... 30853.html Tipikusan független, objektív portál. Egyébként kik vették el a 13. havi nyugdíjat 2009-ben? Gondolkozz kicsit...
Szemen szedett hazugság. Egyébként a fidesz miért nem hozta vissza a 13. havi nyugdíjat 2010-től, ha annyira fáj nekik, nektek ez?? lett volna ideje visszahozni, már lassan hét év!! Jaa, hogy egyetért ezzel az MSZP-vel!! Értem
BMáté írta:Sorold az eseteket.
Keresd ki! Tele van velük az internet!
BMáté írta:Ezt fejtsd ki kérlek.
Ez is fent van a neten, meg tudod szépen keresni! Google a barátod!
BMáté írta:Igen, inkább nyugatra ment a haszon, az végül is nem lopás...
Még jó, hogy nem helyesled, hogy elloptak körülbelül 3ezer milliárdot! Ja és most is megy nyugatra is a haszon, az már nem számít, mi, mert a fidesznek szabad!!!
BMáté írta:Szerintem zárjuk is be Paksot, minek nekünk áramot termelni, pontosan. Inkább megvesszük kintről kétszeres áron, vagy világítunk könyvekkel.
Hallotál a szélerőművekről vagy a napkollektorokról? Nem! Oké, mindent értek veled kapcsolatban!
BMáté írta:Soha meg nem talált? Ha a Teréz körútra gondolsz, csak szólok, hogy már elfogták az elkövetőt.
Tudom, hogy elfogtak egy szerencsétlen karmacsi illetőt, de szerintem ez az egész csak egy játszma volt, hogy ráfogják valakire! Szinte biztos vagyok benne, hogy nem ő volt! A fidesz rendezte az egészet, hogy többen elmenjenek szavazni, de szerencsére nem jött össze nekik az érvényességi küszöbhöz szüksége szavazat!
BMáté írta:Meredeken csökken jelenleg a várólistás betegek száma.
Megint hazudsz basszus!!! Melyik médium mondta? Az M1 vagy a Magyar Hírlap?!!! Habár.. igaz, csökken, mert amire eljönne az idő, arra meghalnak, szerencsétlenek!!!!
BMáté írta:Nokiás-doboz, M4-es metró, stb...
Magánnyugdíjpénztárak ellopása, Nav-nál a milliárdos áfa csalás, stb, stb... Egyébként az M4-es Metró ügyében a fidesz is benne van, hoppá!!
BMáté írta:Ez így nem igaz, a linkelt cikkben minden adatot megtalálsz.
de, ez így igaz!! Jóval alacsonyabbak voltak a termékek, és szolgáltatások árai! a nyugdíj és a bérek nem emelkedtek párhuzamosan az árakkal!!
BMáté írta:M44, M85, M86, M30, M35...soroljam még?
Ez egy sem autópálya te barom! Ez mind gyorsforgalmi út! A kettő nem azonos!
BMáté írta:Ami összevisszasághoz, túlzott decentralizációhoz, és az önkormányzatok súlyos eladósodásához vezetett. Ismét kiváló példa, gratulálok...
Baromság! Ezzel is csak a falvakat építik le!
BMáté írta:Mondjuk nem is volt sok szakértelem abban a 8 évben.
A mostaninál több volt, nem is kicsit!