tomee írta: Mert én abszolút nem hiszem, hogy ebben az országban bárkinek kész és működő(!) elképzelése lenne arról, hogy milyen is egy igazi dance rádió, csak még nem kapta meg a lehetőséget rá, hogy kibontakozhasson, és hogy ez a valaki pont el fogja nyerni a 96.4 Mhz-et jövőre....és lesz elég türelme, ideje, pénze átvészelni a "népnevelős" időszakot.
Az a baj, hogy az igényes és a működő egy "kellemes" kis paradoxont képez a magyar médiában. És amíg ezt a paradoxont nem sikerül valahogy feloldani, addig ne számítsunk semmi jóra. Igény van az igénytelenségre.
tomee írta:Hiába, nincs eszköz, amit a magyar ne mozgatna meg, csak hogy ne kelljen gondolkodnia.Ez így van, sajnos.

Visszatérve erre a szignál dologra. Van valami olyan, hogy "megújultunk". Alig bírtam kivenni, hogy mit is szeretne mondani a néni.

Én egyébként egyedül este vagyok képes huzamosabb ideig hallgatni. Akkor sem Ziziék miatt, hanem mert akkor jórészt dallamosabb house és - nagy ritkán - trance megy. Múltkor eltöprengtem azon, hogy a kedves "dídzsék" ilyen hatalmas lexikális tudással rendelkeznek az elektronikus zenéket illetően, vagy csak játsszák a hülyét, mert az "vicces". Na, meg azon, hogy melyik verzió a rosszabb..
Amúgy mi ez a sok reklám?