RADIOSITE Fórum

• Class FM

#153188  Szerző: kukac

gyattis írta:Imádom! :) Az ilyenekért jó itt lenni :)
azért nem teljesen őszinte a mosolyod, de he te ezt élvezed akkor csak rajta! viszont akkor talán nem kellene legközelebb szakmai dolgokba belemennünk...
 #153187  Szerző: gyattis

Imádom! :) Az ilyenekért jó itt lenni :)
 #153186  Szerző: kukac

gyattis írta:És nem bírja abbahagyni. :D Csak az Övé lehet az utolsó szó :D És erre is válaszolni fog... a vége pedig az lesz, hogy szerencsétlen Class FM topic, off-topiccá válik. Ahelyett, hogy privátban írna :) Mindegy kukac, én megmondtam, csípem a stílusod, komolyan szórakoztat. Egyrészt elismerem, és érződik, hogy konyítasz a szakmához, másrészt viszont érződik, hogy minden ide írt reagálásod nem beszélgetés alapú, hanem bántásra / megalázásra / kioktatásra fut ki. Mint egy valóságshow nézésekor, itt is szinte már várom, hogy mivel próbálsz még jobban belerúgni az általad hullának kinézett fórumozóba.
"Ja, még röhög?! Rúgok még egyet bele... kis rohadék" :)

Hát, akkor tessék egy újabb reagálás, szétszedhetsz... :)

"ha a tényekkel lettél volna ilyen lelkes, akkor most nem kellene ezzel az álmonológgal kihátrálni a beszélgetésből..." - mondod Te.

Szerintem tényként kezelhető az is, hogy felemlegettem egy Médiatanács tag (mindegy, hogy ki) elhangzott mondatát, amit egy zenéről szóló szakmai fórumon nagy nyilvánosság előtt tett (mindegy, hogy Te ezt a fórumot mire tartod). Ő mondott valamit, ott ahol. Ez tény. Tehát, hogy nem tényeket említettem, azt cáfolnám.

Persze, hogy ez a tény megállja-e a helyét a valós életben... hogy más rádiós szerkesztő alkalmazza-e... hogy van-e egyáltalán valaki ebben az országban, aki ezután a szakmai fórum után másképp kezdett dolgozni... és egyáltalán a Médiatanács úgy alkalmazza-e, ahogy azt az említett tag nagy nyilvánosság előtt nyilatkozza... na, az értékes vita alapja lehetne itt a fórumon. De ha nem beszélgetünk egymással, hanem bántunk / megalázunk / kioktatunk, akkor ilyen lesz a topic mint most. Illetve mint korábban, más témák kapcsán :)

Nyilván nem hagyhatod, hogy erre ne reagálj itt és most azonnal, - ez a karakteredből jön, és várom is - de ha tekintettel vagy másokra, akkor a nyilvánosság előtti kivégzésem után privátban reagálj és hagyd itt ezt az egészet, mert úgy is olvasta már mindenki jó párszor, hogy mit gondolsz a témáról, csak magadat ismételgeted.

Na, gyere pajti, rúgj!!!! :D Mutassuk meg milyen az igazi magyar rádiós kollegialitás :)
- csak a rend kedvéért: nem én dobálóztam mindenféle lúzunggal, amit aztán szakmailag nem tudtam alátámasztani, másrészt mindig csodálkoztam hogy miért jó az ha valaki szándékosan házhoz jön a lófaszért (ha már felemlegetted: te toltad mindvégig nyilvánosan, akkor ne fájjon ha a válasz is nyilvánosan megy!). Csak tájékoztatásul közlöm kedves "kolléga", hogy a te munkádat a hatóság nem holmi elejtett megjegyzés hanem az arra vonatkozó törvényi szabályozás alapján fogja vizsgálni. Ha pedig az nem a törvény szövege szerint van elkészítve, akkor mehetsz hivatkozni, hogy de neked maga a nagyságos akárkicsoda mondta személyesen az akárvalahol hogy de márpedig az úgy jó lesz - úgy megbüntetik a rádiót hogy nem teszi zsebre. Csak mert te okos vagy.
Köszönöm szépen az ilyen mentalitást, én nem tartom a hozzád hasonlókat kollégának!
 #153184  Szerző: gyattis

És nem bírja abbahagyni. :D Csak az Övé lehet az utolsó szó :D És erre is válaszolni fog... a vége pedig az lesz, hogy szerencsétlen Class FM topic, off-topiccá válik. Ahelyett, hogy privátban írna :) Mindegy kukac, én megmondtam, csípem a stílusod, komolyan szórakoztat. Egyrészt elismerem, és érződik, hogy konyítasz a szakmához, másrészt viszont érződik, hogy minden ide írt reagálásod nem beszélgetés alapú, hanem bántásra / megalázásra / kioktatásra fut ki. Mint egy valóságshow nézésekor, itt is szinte már várom, hogy mivel próbálsz még jobban belerúgni az általad hullának kinézett fórumozóba.
"Ja, még röhög?! Rúgok még egyet bele... kis rohadék" :)

Hát, akkor tessék egy újabb reagálás, szétszedhetsz... :)

"ha a tényekkel lettél volna ilyen lelkes, akkor most nem kellene ezzel az álmonológgal kihátrálni a beszélgetésből..." - mondod Te.

Szerintem tényként kezelhető az is, hogy felemlegettem egy Médiatanács tag (mindegy, hogy ki) elhangzott mondatát, amit egy zenéről szóló szakmai fórumon nagy nyilvánosság előtt tett (mindegy, hogy Te ezt a fórumot mire tartod). Ő mondott valamit, ott ahol. Ez tény. Tehát, hogy nem tényeket említettem, azt cáfolnám.

Persze, hogy ez a tény megállja-e a helyét a valós életben... hogy más rádiós szerkesztő alkalmazza-e... hogy van-e egyáltalán valaki ebben az országban, aki ezután a szakmai fórum után másképp kezdett dolgozni... és egyáltalán a Médiatanács úgy alkalmazza-e, ahogy azt az említett tag nagy nyilvánosság előtt nyilatkozza... na, az értékes vita alapja lehetne itt a fórumon. De ha nem beszélgetünk egymással, hanem bántunk / megalázunk / kioktatunk, akkor ilyen lesz a topic mint most. Illetve mint korábban, más témák kapcsán :)

Nyilván nem hagyhatod, hogy erre ne reagálj itt és most azonnal, - ez a karakteredből jön, és várom is - de ha tekintettel vagy másokra, akkor a nyilvánosság előtti kivégzésem után privátban reagálj és hagyd itt ezt az egészet, mert úgy is olvasta már mindenki jó párszor, hogy mit gondolsz a témáról, csak magadat ismételgeted.

Na, gyere pajti, rúgj!!!! :D Mutassuk meg milyen az igazi magyar rádiós kollegialitás :)
 #153182  Szerző: kukac

gyattis írta:Mondom, hogy Isteni a fazon! :D
...ha a tényekkel lettél volna ilyen lelkes, akkor most nem kellene ezzel az álmonológgal kihátrálni a beszélgetésből... ;)
 #153181  Szerző: Richmonde

kukac írta:
gyattis írta:Hehe. Bárki bármit mondhat Róla, kukac stílusa engem szórakoztat :D
Azt gondolom hogy ez nem stílus kérdése, ha tényállítást teszünk, akkor annak legyen meg a szakmai alapja! A ugyanis nem korrekt, hogy "állítok valamit amit hallottam, tényekkel nem tudom alátámasztani - de egyébként is győződjön meg mindenki saját maga a helyességéről"... ha nem biztos a dolog, akkor inkább ne mondjunk semmit!
Egyetértek! Igazából tele van a fórum folyosói, vagy ami még rosszabb, az általad is említett "azt hallottam" típusú pletykával, de ami ennél is rosszabb, hogy a "mi lenne ha" és az "úgy kéne, hogy" féle megnyilvánulás is szerves része az itt történő dolgoknak. Azt viszont tudomásul kell venni, hogy ez nyílt fórum, ahol a szűk értelemben vett szakma, legtöbb esetben csak csendes szemlélője a történéseknek, illetve tudni kell szelektálni is, hiszen a fent említett dolgokon kívül, azért vannak építő jellegű infók is. Sokszínűség és véleménykülönbség. Összességében ez minden fórum motorja.
 #153180  Szerző: gyattis

Mondom, hogy Isteni a fazon! :D
 #153178  Szerző: kukac

gyattis írta:Hehe. Bárki bármit mondhat Róla, kukac stílusa engem szórakoztat :D
Azt gondolom hogy ez nem stílus kérdése, ha tényállítást teszünk, akkor annak legyen meg a szakmai alapja! A ugyanis nem korrekt, hogy "állítok valamit amit hallottam, tényekkel nem tudom alátámasztani - de egyébként is győződjön meg mindenki saját maga a helyességéről"... ha nem biztos a dolog, akkor inkább ne mondjunk semmit!
 #153174  Szerző: gyattis

Hehe. Bárki bármit mondhat Róla, kukac stílusa engem szórakoztat :D
 #153163  Szerző: kukac

Erről van szó! :) Ügyi vagy! Erről beszélt Lányi Úr is. "Magyarnak számít az a mű, amely eredetileg teljes egészében magyar nyelven készült". Ergo ha van egy írásos igazolásod, hogy Kállay-Saunders András eredetileg magyar nyelven írta a Mary Joe című dalt Fehérvári Gábor Alfrédnak, - még ha angolul is énekli- akkor az a mű magyarnak besorolható.

Nyilván a szerkesztőknek sem ideje, sem energiája, hogy utána menjenek az összes ilyen felvételnek, ezért értelem szerűen az angol nyelvű dalokat angolnak sorolják majd be. De kiváló példa lehet erre a "Dal" Eurovízíós dalválogató műsor szinte összes zeneműve, amelyek - a verseny miatt - magyarul és angolul is elkészülnek, így a nagy részük magyarnak besorolható.

Ezt nem én mondom, Ő mondta. Veszekedni vele Tessék. És továbbra is tartom, mindenki a saját tapasztalatai alapján szerkessze a zenét, ne fórum-topicok nagyszerű tanácsai alapján. :)[/quote]

Én tudom :) még jó hogy a médiatörvény mindenki számára elérhető, ..még neked is! Nem veszekszik itt senki, csak amíg te hivatkozol valakire, addig más esetleg gyakorlatban is ismeri a helyzetet, mert mondjuk ez a munkája, van tapasztalata a hatóság műsorelemzéssel kapcsolatos gyakorlatában és nem biztos hogy ilyen konfliktushelyzetekbe szívesen belemászna, csak azért mert Lányi Úr és te ezt javaslod!
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 510