RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#57731  Szerző: krisz83

Butters írta:Nekem ezzel csak az a gondom, hogy még 10 év után nem unalmas a másiknak történő beszólás? De most komolyan. Anno nagyon beleillett a régi Roxy arculatába ez, de mostanra nagyon gyenge amit csinálnak szvsz.
Csinálja a Rádió 1-is, Ők zömmel a Rizsát fikázzák... Csinálta a Pont Fm, szintén a Rizsának szóltak be, miután újra Ők szoltak a Rise FM helyett egy ideig (ugylátszik mindenki szemét Ők szúrják :) ), és még sok vidéki rádió is csinálja pl. Szegeden is.
Ez szvsz is jópofa dolog. Akinek nem tetszik, azt valószínű érinti a dolog. ;)
Az pedig más kérdés, hogy a piszkálódásnak van e alapja, vagy sem.
 #57704  Szerző: djlacee

Egerszegen is volt ilyen, hogy "Mi nem beszélünk arról hogy nem beszélünk..."
 #57703  Szerző: Butters

Nekem ezzel csak az a gondom, hogy még 10 év után nem unalmas a másiknak történő beszólás? De most komolyan. Anno nagyon beleillett a régi Roxy arculatába ez, de mostanra nagyon gyenge amit csinálnak szvsz.
 #57692  Szerző: Gyurii91

steve írta:Nos, ma jó sokáig hallgattam a Roxyt és nem tudom, mire alapozzák ezt a "ha unod, hogy más rádiók kétóránként ismétlik önmagukat" dolgot.
Semmi zenei változást nem hallok a korábbiakhoz képest, továbbra is Rihanna meg Pink nyekereg, és a többi borzalmas árenbí. De hazudni jól tudnak.
Szvsz. R1-nek szól. (Jogosan...)
 #57685  Szerző: steve

Nos, ma jó sokáig hallgattam a Roxyt és nem tudom, mire alapozzák ezt a "ha unod, hogy más rádiók kétóránként ismétlik önmagukat" dolgot.
Semmi zenei változást nem hallok a korábbiakhoz képest, továbbra is Rihanna meg Pink nyekereg, és a többi borzalmas árenbí. De hazudni jól tudnak.
 #57661  Szerző: steve

djlacee írta:tetszik ez a "ha unod, hogy más rádiók 2 óránként ismétlik önmagukat" 8-)
Ez nekem is tetszik.
De azt ugye nem felejtették el, hogy ezidáig ők is a kétóránként ismétlősök kategóriájába tartoztak?
De ha ezt a rossz tulajdonságukat mostantól levedlik, akkor biztosan sokat fogom hallgatni a Roxyt.
 #57605  Szerző: LuciFerko

tomee írta:
ravasz írta:Ez még a nyári kérelem volt. Most bírálta el az ORTT/NMHH.
Nem volt ez egyszer már elbírálva?
nem, mert nem volt testület.
 #57599  Szerző: tomee

ravasz írta:Ez még a nyári kérelem volt. Most bírálta el az ORTT/NMHH.
Nem volt ez egyszer már elbírálva?
 #57594  Szerző: djlacee

tetszik ez a "ha unod, hogy más rádiók 2 óránként ismétlik önmagukat" 8-)
 #57543  Szerző: ravasz

Ez még a nyári kérelem volt. Most bírálta el az ORTT/NMHH.
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 333