RADIOSITE Fórum

• Informatika

#118777  Szerző: Milán

Jani98 írta:Pár napja a gépem percenként az orromba nyomja,hogy az fsutil.exe működése sajnos leállt.
Semmi rendelleneset nem tapasztalok,gőzöm sincs,mi lehet ez..Átnéztem már mindent,egyszerűen nem tudom,mi a fene. :oops:
Ajánlom: http://www.optimize-mypc.com/fsutil-exe ... -letoltes/
 #118773  Szerző: noartist

Pár napja a gépem percenként az orromba nyomja,hogy az fsutil.exe működése sajnos leállt.
Semmi rendelleneset nem tapasztalok,gőzöm sincs,mi lehet ez..Átnéztem már mindent,egyszerűen nem tudom,mi a fene. :oops:
 #118487  Szerző: szemilan

Uhh az előbb 20% volt még hátra az akkuból, majd pár perccel később hirtelen leugrott 6%-ra. Ez mi lehetett?
Akkumulátor elhasználódás mértéke 41 % (Aida 64)

Van olyan program, amivel meg lehet nézni a cellák állapotát külön-külön? (HP Compaq laposnál láttam ilyet)
 #118246  Szerző: asimov

"Jól" beletaláltál :S
szemilan írta:Egyre jobban imádom ezt a laptopot. Utóbbi időben már:

1. Villog néha a képernyője. (fekete lesz 1 másodpercre)
2. Nem veszi a töltést, mert nem ismeri fel a töltőt.
3. Az USB vezérlőket folyamatosan letiltja (microsoftos és inteles driverrel is)

Kipurcanhatna végleg, hogy mehessen garanciálisan szervizbe.
 #118242  Szerző: szemilan

Egyre jobban imádom ezt a laptopot. Utóbbi időben már:

1. Villog néha a képernyője. (fekete lesz 1 másodpercre)
2. Nem veszi a töltést, mert nem ismeri fel a töltőt.
3. Az USB vezérlőket folyamatosan letiltja (microsoftos és inteles driverrel is)

Kipurcanhatna végleg, hogy mehessen garanciálisan szervizbe.
 #118206  Szerző: asimov

IstvánB írta:Ha nem használtad a tollat, hogyan szedted össze az utolsó alkatrészt? Mondjuk én meg a patkót és kötelet nem használtam, meg is válaszoltam saját kérdésem. :smoke:
Így van.. :)
A patkóval és a kötéllel le lehet "lasszózni" a nagy tányért, a felső púpot meg pár gyors csengetésre is ledobja.
Többféle játékmenet... ilyen a jó játék :)
 #118197  Szerző: Csongii

A lovas dolog tök érdekes, azt én nem használtam. :D
A csöngőt is 2x nyomtam meg, de ugye csak utána dobja le az űrhajó alját. :)
 #118191  Szerző: IstvánB

Ha nem használtad a tollat, hogyan szedted össze az utolsó alkatrészt? Mondjuk én meg a patkót és kötelet nem használtam, meg is válaszoltam saját kérdésem. :smoke:
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 330