RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#72346  Szerző: centerweb

djlacee írta:Mekkora *** ez a Tények, gyakorlatilag azt mondták, hogy itt Sopronban tornádó volt, és "ez volt a második hazai tornádó idén". Pedig ez rohadtul ~25km-re nyugatra volt tőlünk, ami viszont Ausztria, méghozzá egy Kismarton melletti település, Szárazvám (Müllendorf)
Az Eurovízióra szánt 60 másodpercből pedig kb. 3-4 mp jutott Wolf Katira :gülü2:
 #72341  Szerző: djlacee

Mekkora szar ez a Tények, gyakorlatilag azt mondták, hogy itt Sopronban tornádó volt, és "ez volt a második hazai tornádó idén". Pedig ez rohadtul ~25km-re nyugatra volt tőlünk, ami viszont Ausztria, méghozzá egy Kismarton melletti település, Szárazvám (Müllendorf)
 #72223  Szerző: benjamin

Szerinetm ez a zárójeles volt a legjobb arculat a zárójeles volt.Szerintem sok mindent megtudhatunk ebből a dokumentumfilmből.
 #71916  Szerző: csokie

Nekem fent van mindkettő csatorna és nagyon nagy ívből teszek rájuk. Nem is értem magam hogy mi a francnak nekem 100 csatorna...
Ja, amúgy örülj inkább hogy nem látod a PRO4-et; meg amúgy is, a színvonal a Marianna-árok közelében lehet...
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 203