RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102047  Szerző: kerek1radio

harrapari írta:
kerek1radio írta:
mxgiorgio írta:Na majd pont a fidesz fm mondja meg a tutit magyarországon :vomit: az az igazság,hogy nálunk nincs egyetlen egy normális kereskedelmi és közszolgáltati rádió....ajánlom belehallgatni a német Antenne Bayern vagy az olasz Radio Deejay adásaiba...valahol ott kezdődik a rádiózás :party:
isteeneeem.. ezért utálom ezt az országot... "no majd a fidesz monggya meg..."... vazze, nem mond meg senki semmit... az ország legjobb és legelismertebb rádiós szakemberével beszélgettem a szakmáról... és ő pont az, aki kifejezetten gyűlöli, hogy ennyire belemászott a politika a médiába... egyébként azóta már nincs is a helyén, megunta az okoskodást... én meg unom már az idézett véleményeket... inkább ne írj semmit vazze... az antenne bayern-t ismerem... és kb arról beszéltem az előző hozzászólásomban... csak ezek szerint te nem tudsz a sorok között olvasni... ott van tartalom és az ahhoz illő zenei program, tökéletes műsorvezetőkkel, különösebb kreativkodások nélkül, halál profin..

Azzal egyetértek, hogy egy rádiónak nincs értelme csak zenélni. De amikor ezt mondod.
"az ország legjobb és legelismertebb rádiós szakemberével beszélgettem a szakmáról... és ő pont az, aki kifejezetten gyűlöli, hogy ennyire belemászott a politika a médiába... egyébként azóta már nincs is a helyén, megunta az okoskodást... "
Áruld már el, hogy kire gondolsz!
szia... nos, nevet nem írok, de annyit érdemes tudni, hogy a danubius, juventus, rádió bridge is a legsikeresebb időszakokat köszönhetik neki... nem véletlen, hogy a class is vele indult... az már más tészta, hogy miért szakítottak...
 #102045  Szerző: harrapari

kerek1radio írta:
mxgiorgio írta:Na majd pont a fidesz fm mondja meg a tutit magyarországon :vomit: az az igazság,hogy nálunk nincs egyetlen egy normális kereskedelmi és közszolgáltati rádió....ajánlom belehallgatni a német Antenne Bayern vagy az olasz Radio Deejay adásaiba...valahol ott kezdődik a rádiózás :party:
isteeneeem.. ezért utálom ezt az országot... "no majd a fidesz monggya meg..."... vazze, nem mond meg senki semmit... az ország legjobb és legelismertebb rádiós szakemberével beszélgettem a szakmáról... és ő pont az, aki kifejezetten gyűlöli, hogy ennyire belemászott a politika a médiába... egyébként azóta már nincs is a helyén, megunta az okoskodást... én meg unom már az idézett véleményeket... inkább ne írj semmit vazze... az antenne bayern-t ismerem... és kb arról beszéltem az előző hozzászólásomban... csak ezek szerint te nem tudsz a sorok között olvasni... ott van tartalom és az ahhoz illő zenei program, tökéletes műsorvezetőkkel, különösebb kreativkodások nélkül, halál profin..

Azzal egyetértek, hogy egy rádiónak nincs értelme csak zenélni. De amikor ezt mondod.
"az ország legjobb és legelismertebb rádiós szakemberével beszélgettem a szakmáról... és ő pont az, aki kifejezetten gyűlöli, hogy ennyire belemászott a politika a médiába... egyébként azóta már nincs is a helyén, megunta az okoskodást... "
Áruld már el, hogy kire gondolsz!
 #102043  Szerző: Attis

harrapari írta:
orrhang írta:
Meglátjuk, ha lesz még olyan hallgatottsági mérés, amiben a mostani Neo benne lesz, akkor kiderül. Mindenesetre ha megnézzük a korábbi méréseket, akkor ugye a két országos rádió kimagasló eredményt ért el a reggeli műsorral, konkurenciák ellenére is, hiszen azért elég sok városban van helyi rádió, amely zenei kínálatban hasonló az országosakhoz, reggel pedig ezeken többnyire zene megy, mégsem tudják megelőzni a nagyokat, ahol beszéd, műsorvezetés megy.
te miről beszélsz? az összes normálisabb helyi kereskedelmi rádió megelőzi az országosakat, a reggeli sávban is.

Orrhang! Január óta semmiféle adat nincs semmilyen helyi rádióról, tehát szakmailag alaposan át kellene fogalmazni a véleményedet. :)
Orrhang! Én nem láttam a reggeli műsorok tekintetében egyetlen ilyen irányú felmérést se. (Ha nem nekem, nekünk szánták, talán jobb is így.) Viszont jelzésértékű, hogy nem csak a két nagy, hanem a "közepes" rádiók is "morning show-znak. (Lásd: Music, Rádió1, Juve.) Érdekes, mindegyiken reggel több a szöveg arány, mint a zene. Ha valóban mást hallgatnának az átlag hallgatók szívesen, egyik-másik már tuti lépett volna...
 #102042  Szerző: Attis

orrhang írta:egyebkent nem ertem en ezt az egeszet. Nezzuk csak a lenyeget. Van egy kereskedelmi radio, aki x osszegert szerzodest kott. Kereskedelmi, tehat csak a reklamokbol el. Mi kell ahhoz, hogy tartani tudja, amit vallalt? Bevetel>koltseg.
Ez a vilagon mindenhol es minden szferaban igy van. Ha nem tudja vallalni, akkor meg nem kell belevagni. Politika ide vagy oda. Allami hirdetesek nelkul is meg kellene, hogy eljen, ha esetleg van allami hirdetes az plusz kellene, hogy legyen.
szerintem ennyire egyszeru az egesz. majd a piac eldonti, hogy mit akar. Es szerintem politikatol fuggetlenul ezt lattuk a NEO eseteben.
Arrol nem is beszelve, hogy talalkoztam en mar 100x tehetsegesebb musorvezetokkel is, mint akik itt voltak.....
meg a nagymellenyes atneveljuk az orszagot, ... hhhaaat ez lett belole. majd ujrapalyaztatjak a frekiket es remenykedjunk benne, hogy tenyleg lesz mar egy orszagos jo minosegu radio

De vajon a konkurens rádió mire ment volna az ismert 1 milliárdos hátszél nélkül?
2011-ben a Class 54 millió nyereséggel zárt. Ha az állami megrendeléseket levonnánk, óriási mínusz lenne. Ha a két rádió között igazságosan osztanánk el, akkor két halott rádiónk lenne.
Azért el ne jussunk már oda, hogy a csődvédelem alatt álló, gyakornokokkal működtetett, összevisszazenét sugárzó jövőkép nélküli rádiót emeljük piedesztálra...
Nagyon úgy néz ki, hogy ez történik.
 #102041  Szerző: egon2

Sziasztok!

Számomra a rádió az,ha nem csak zenét sugározz,hanem információkat is megoszt a hallgatókkal.
Zenét mp3 lejátszón,vagy mobiltelefonon is tudok hallgatni.
 #102040  Szerző: egon2

Bunfan:Valóban a bumerang.hu weboldalról,eltűnt a Neo FM lógó,de már a 100,8 Mhzes freki kiírás is.
A Neo FM honlapján dolgozók is valószínűleg felmondtak,mert 2 hete nincs frissítés.
Ezek szerint a Bumeráng már nem fog a Neo FM-en megszólalni.
 #102039  Szerző: orrhang

egyebkent nem ertem en ezt az egeszet. Nezzuk csak a lenyeget. Van egy kereskedelmi radio, aki x osszegert szerzodest kott. Kereskedelmi, tehat csak a reklamokbol el. Mi kell ahhoz, hogy tartani tudja, amit vallalt? Bevetel>koltseg.
Ez a vilagon mindenhol es minden szferaban igy van. Ha nem tudja vallalni, akkor meg nem kell belevagni. Politika ide vagy oda. Allami hirdetesek nelkul is meg kellene, hogy eljen, ha esetleg van allami hirdetes az plusz kellene, hogy legyen.
szerintem ennyire egyszeru az egesz. majd a piac eldonti, hogy mit akar. Es szerintem politikatol fuggetlenul ezt lattuk a NEO eseteben.
Arrol nem is beszelve, hogy talalkoztam en mar 100x tehetsegesebb musorvezetokkel is, mint akik itt voltak.....
meg a nagymellenyes atneveljuk az orszagot, ... hhhaaat ez lett belole. majd ujrapalyaztatjak a frekiket es remenykedjunk benne, hogy tenyleg lesz mar egy orszagos jo minosegu radio
 #102037  Szerző: orrhang

hogy a rádió csak a zenéről kell, hogy szóljon. Nos, ők tévednek! Egy rádió csak úgy tud ma Magyarországon életben maradni, ha a programing túlmutat a zenei kínálaton... Nagyon fontos és értsétek meg, hogy ha egy rádióban nincs valamilyen formában tartalom és az adott tartalom nincs kidolgozva, akkor az a rádió... HALOTT!!! (pl: Ezzel szenvedek én is... )
ha atmegyunk egy masik topicba szivesen vitazom errol a kerdesrol, de itt nem akarom a NEO topicjat szetoffolni
 #102035  Szerző: kerek1radio

#102031  Szerző: mxgiorgio

Na majd pont a fidesz fm mondja meg a tutit magyarországon :vomit: az az igazság,hogy nálunk nincs egyetlen egy normális kereskedelmi és közszolgáltati rádió....ajánlom belehallgatni a német Antenne Bayern vagy az olasz Radio Deejay adásaiba...valahol ott kezdődik a rádiózás :party:
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 584