djlacee írta:m1 híradó bakiparádéNocsak, mi volt? Pont utána kapcsolhattam be.
Amúgy már nagyban megy a Marslakók című napi magyar széria on-air és off-air promója, a hétvégén random három óriásplakátba is belefutottam Miskolcon.
djlacee írta:m1 híradó bakiparádéNocsak, mi volt? Pont utána kapcsolhattam be.
Zoey írta: Ja, bár az m1-en elég érdekesen oldották meg. Kb. lement 5 perc a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőből, épp a versenyzőket mutatták be, amikor berobbant a felhívás, majd az után ismét 12-es karika figyelmeztetés, és ugyanonnan folytatták, ahol abbahagyták. Aztán próbálták kifeliratozni a közleményben elmondottakat, de vagy 15-ször kezdték el, mire sikerült is végigfutni a szövegnek.Valóban így történt
Na de ittlegalább volt felhívás...
Pihe írta:Az előbb volt megint egyszerre megszakítás az M1 M2 Duna Duna World-önJa, bár az m1-en elég érdekesen oldották meg. Kb. lement 5 perc a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőből, épp a versenyzőket mutatták be, amikor berobbant a felhívás, majd az után ismét 12-es karika figyelmeztetés, és ugyanonnan folytatták, ahol abbahagyták. Aztán próbálták kifeliratozni a közleményben elmondottakat, de vagy 15-ször kezdték el, mire sikerült is végigfutni a szövegnek.
rmihaly76 írta:Egy adoforintokbol mukodo kozteve hogyan sullyedhet idaig? (es mibol gondoltak azt, hogy ez nem tunik majd fel senkinek..)Megszoktuk már az állami média valósághoz való viszonyát...
Másik zátonyra futott az MTV
rmihaly76 írta:Egy adoforintokbol mukodo kozteve hogyan sullyedhet idaig? (es mibol gondoltak azt, hogy ez nem tunik majd fel senkinek..)Tv2-n is ez volt.
Másik zátonyra futott az MTV