RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#79559  Szerző: FLaci81

Az RTL KLUB azt szakít meg reklámmal amit akar, piacvezető televíziós csatornáról van szó épp ezért pofátlanok (gondolom én), a Forma1-es közvetítést sem szabad megszakítani (nem is teszik), épp osztott képen muszáj nekik egy 15 másodperces reklámot adni, nehogy szegények tönkremenjenek. :x
Ezt is törvényben kéne szabályozni... (sorozatok, műsorok, és filmek közben tilos lenne a reklám, de jó is lenne) tőlem aztán két film , két sorozat vagy két műsor között aztán adhatnának felőlem 20 perc reklámot is, a lényeg az lenne, hogy ne szakítsuk félbe az adott műsort...
 #79556  Szerző: mlaszlo

Csúszik a VV5

A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.

Ördög Nóra egyedül vezeti az X-Faktort

Az RTL zenés tehetségkutatójának második évadát Ördög Nóra vezeti majd, ezt eddig is tudtuk, de azt nem, hogy nem kap maga mellé műsorvezető társat
 #79451  Szerző: Attis

mimi írta:
Attis írta:Tudomásom szerint, hírműsort tilos kereskedelmi szünettel megszakítani.
"Nem lehet reklámmal vagy televíziós vásárlással megszakítani azt a lineáris médiaszolgáltatásban közzétett mûsorszámot, amely politikai híreket tesz közzé vagy politikai tájékoztatást tartalmaz, és idõtartama nem haladja meg a harminc percet" - ez van most.
Csak hogy az RTL Híradó most már hosszabb, mint 30 perc. Akkor, ezek szerint, akár meg is szakíthatják!?
 #79445  Szerző: mimi

Attis írta:Tudomásom szerint, hírműsort tilos kereskedelmi szünettel megszakítani.
"Nem lehet reklámmal vagy televíziós vásárlással megszakítani azt a lineáris médiaszolgáltatásban közzétett mûsorszámot, amely politikai híreket tesz közzé vagy politikai tájékoztatást tartalmaz, és idõtartama nem haladja meg a harminc percet" - ez van most.
 #79437  Szerző: Attis

centerweb írta:Sokkal több értelme lenne berakni a reklámblokkot egy "hamarosan mondjuk a részleteket" promo után. A műsor legvégén semmi értelme, ez hülyeség. Valami technikai baklövés lehetett.
Tudomásom szerint, hírműsort tilos kereskedelmi szünettel megszakítani.
 #79436  Szerző: centerweb

Sokkal több értelme lenne berakni a reklámblokkot egy "hamarosan mondjuk a részleteket" promo után. A műsor legvégén semmi értelme, ez hülyeség. Valami technikai baklövés lehetett.
 #79435  Szerző: djlacee

Zoey írta:Nem mondod komolyan! :o
Ha ez naponta így van, az nagyon gáz! Ennél tényleg nincs lejjebb... :sealed:
amerikanizálódunk?
 #79434  Szerző: Zoey

Nem mondod komolyan! :o
Ha ez naponta így van, az nagyon gáz! Ennél tényleg nincs lejjebb... :sealed:
 #79426  Szerző: Roger

:S híradónk végén, híreink még egyszer röviden > híradó wish > reklám ... ? az elköszönésre sincs már idő ? vagy csak puszta véletlen...? :sleep:

...javítom/szerkesztem: 5 perc reklám után, újra elmondja Antónia a híradó lényegét, aztán viszlát :S :S :S ettől nincs lejjebb, bocs, hogy most esik le, de nem szoktam rtl híradót nézni.
 #78995  Szerző: mlaszlo

centerweb írta:
mlaszlo írta:Úgy látszik az RTL már készülget a 16:9-re, a Fél kettő ajánlója már letter boxban megy a korábbi 4:3 helyett.
Az mar a musor kezdete ota "letterbox", egyebkent tok ertelmetlenul...
Valóban, visszanéztem az RTL Most-on és az inzertek tényleg letter box-osak, eddig erre nem is figyeltem.
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 199